Gå til hoved-indhold
Raymarines nye e7 HybridTouch MultiFunktions Plotter har indbygget natnavigation med termisk kamera. Foto: RaymarineUdstyr
Raymarines nye e7 HybridTouch MultiFunktions Plotter har indbygget natnavigation med termisk kamera. Foto: Raymarine

Ny Raymarine MultiFunktions Plotter

Den nye Raymarine e7 er netop blevet præsenteret, og den kan virkelig meget. Det er måske den mest spændende nyhed fra Raymarine i år.

Af katrine bertelsen |

Raymarines e7 HybridTouch MultiFunktions Plotter er udstyret med et lækkert nyt 7” multifunktions design, men den markerer også startskuddet for Raymarine’s nye software til multifunktions display. Raymarine’s e7 fastholder klogt kombinationen af touchscreen og tastatur, der blev indført i E-Serien, dog med med bl.a. færre samt større knapper.

E7 er udstyret med en masse friske nye ”Lighthouse” interface muligheder, der formår at netværke med op til fem andre e7 samt alle eksisterende Raymarine transducere og black bokse.

Med WiFi og synkronisering til søkort

Raymarine e7 har indbygget WiFi, og når de første enheder kommer til salg i oktober forventes det, at en gratis app vil gøre det muligt at streame alle informationer, der vises på e7 skærmen, til en iPad eller iPhone.

Samtidig kan e7 synkroniseres med Navionics Søkort, som du måtte have installeret på din iPad eller iPhone, så du kan planlægge din sejlads derhjemme og oploade din sejlplan når du er kommet ombord. Herefter kan en iPad fungere som ”flightscreen” til glæde for besætningen eller kaptajnen.

Styr på musikken

Den nye e7 har også Bluetooth så du kan styre dit musikbibliotek i din iPhone eller lignende Bluetooth afspillere fra plotteren, samtidigt er det også muligt at sende kommandoer til e7 via Bluetooth.

Fjernkontrol og nat-navigation

Raymarine indfører samtidigt den nye fjernkontrol RCU-3, der kan monteres på rattet eller et rør, så du kan betjene e7 plotteren trådløst og skifte mellem kort, musik, waypoints eller diverse app’s.

Den nye e7 MFD fungerer også som komplet autopilot kontrol. Den kan vise video eller bruges til natnavigation med termisk kamera.

Ray’s e7 har et super skarpt display, der kan ses under absolut alle forhold og kan ses i alle vinkler også med polariserede solbriller. Raymarine e7 leveres med Navionics søkort over hele Europa.

Hvis du bestiller inden d. 1. oktober kan Hellers levere den til kr. 9596,- + moms

www.hellers.dk

content-loader
content-loader
content-loader