Gå til hoved-indhold
470er forleden på Mallorca, vi har desværre ingen friske fotos af danskerne. Foto: Jesus RenedoKapsejlads
470er forleden på Mallorca, vi har desværre ingen friske fotos af danskerne, til gengæld har vi dette fra fotografen Jesus Renedo.

Ni både videre på Mallorca

49eren med Peter Krüger og Nicolai Thorsell indtager nu 2. pladsen ved World Cup-stævnet i Spanien. Hele ni danske både er videre fra de indledende runder.

Af Troels Lykke |

De danske sejlere har god vind i sejlene ved det spanske World Cup-stævne på Mallorca. Efter de indledende tre dage sejladser er ni både nu klar til næste runde.

Hele fire danske 49ere er blandt de både, der er gået videre, og helt med fremme på andenpladsen befinder Peter Krüger og Nicolai Thorsell sig efter dagens sejladser.

-Det ser spændende ud. Vi kommer til at være de 25 bedste på startlinjen, så det bliver anderledes end det har været indtil nu. Fra i morgen bliver det i langt højere grad de små detaljer, der bliver afgørende, siger Nicolai Thorsell om de kommende to dage, hvor der skal sejles op til seks sejladser i alt.

Bare to af makkerparrets placeringer har indtil videre været ude af top 10, og der er da heller ikke planlagt de store forandringer de næste dage. ”

-Vi fortsætter, som vi har gjort indtil nu. Vi har rigtig god fart i båden, så vi føler os godt rustede, siger Thorsell i en meddelels fra Sejlunionen.

Fire i Guld i Laser Radial

Også i Laser Radial-feltet går fire danske både videre. Her er bedste dansker stadig Alberte Holm Lindberg nu som nr. 23, mens Anne-Marie Rindom er lige efter som nr. 24.

Begge noterede sig i dag for deres bedste enkeltplaceringer. Lindberg blev nummer 3 i den første sejlads, mens Rindom var fjerdehurtigste båd i sin startgruppes anden sejlads.

470er nummer 8

Også Henriette Koch og Lene Sommer er klar til videre kamp som den 8. bedste kvindelige 470-besætning. Det skete efter en dag, hvor danskerne ikke havde marginalerne på deres side.

I første sejlads var de den ene af tre både, der sikkert var stukket af fra feltet. Men et vindhul ved bundmærket betød, at det oparbejdede forspring til konkurrenterne forsvandt.

I anden sejlads blev de klemt i starten, og det lykkedes dem aldrig at hente det tabte terræn.

content-loader
content-loader
content-loader