Gå til hoved-indhold
Med lidt held kan du se denne Faurby 363 i det Østjyske senere på sæsonen. Foto: faurby.dkUdstyr
Med lidt held kan du se denne Faurby 363 i det Østjyske senere på sæsonen. Foto: faurby.dk

Bådforhandlere barsler med egen bådmesse - Danboat forklarer nu

Flere i bådbranchen er kede af, at Danboat har aflyst Flydende Fritid. Michael Floor kalder det ”noget værre lort”, og er selv i gang med at finde på et alternativ. Lars Ive fra Danboat forklarer.

Af katrine bertelsen |

Michael Floor fra Floor Marine i Egå er ikke tilfreds med Flydende Fritid er aflyst.

”Det er vi ikke glade for, og vi forstår ikke Danboats beslutning. Det er at stikke halen mellem benene, på et tidspunkt hvor vi skulle stå sammen. Det er faktisk noget værre lort,” siger Michael Floor til minbaad.dk.

Floor Marine er i gang med at undersøge mulighederne for at arrangere en udstilling/event selv, for at samle branchen uden om brancheforeningen Danboat. '

Planen er, at det skal foregå i det Østjyske i samme tidsperiode som det aflyste Flydende Fritid.

Faurby er med

Thomas Hougaard fra Faurby Yacht i Skærbæk siger i dag:

”Det er meget kedeligt, at Flydende Fritid er aflyst. Vi har i år solgt som aldrig før, og vi vil selvfølgelig gerne præsentere vores både for potentielle købere, og helst mens de ligger i vandet. Det er superpositivt det Floor Marine har gang i, og vi stiller gerne op.”

Marineparken er friske

Bo Hold fra Marineparken, der forhandler Hallberg-Rassy i Fredericia er også ærgerlig, men har forståelse for, at der er mange der ikke har råd til at deltage.

"Flydende Fritid lå på et meget dårligt tidspunkt, samtidig med de store messer i Holland og Oslo. Det er ikke smart at afholde dem samtidig. Men gu' er jeg da ærgerlig, og er absolut åben for andre forslag."

Danboat er kede af det

Lars Ive, formand for Danboat skriver til minbaad.dk.:

'”Vi I Danboats bestyrelse er mindst lige så kede af situationen. Danboat havde lagt rigtigt meget arbejde i at lave en fin og stærk udstilling, men for at det skal lykkes at gøre såvel besøgende som udstillere glade, skal udstillingen have et vist niveau i form af udbud af både og udstyr.

Med de tilmeldinger vi havde 1. juni vurderede vi, at det simpelthen ikke ville være muligt - vi var langt efter sidste år selvom vi havde startet salgsarbejdet flere måneder tidligere end det var tilfældet i 2010."

content-loader
content-loader
content-loader