Gå til hoved-indhold
Et udsnit af Tempo Bådsalg. Fra venstre: Gert E. Sørensen, Stewart Moeliker-Twigg og Henrik Jørgensen. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Et udsnit af Tempo Bådsalg. Fra venstre: Gert E. Sørensen, Stewart Moeliker-Twigg og Henrik Jørgensen. Foto: Troels Lykke

Svenskerne køber flere brugte både i Danmark

Det siger Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg "Det er den stærkere svenske krone og billige danske både, der er årsagen til at svenske sejlere tager over Øresund," siger han til minbaad.dk.

Af Troels Lykke |

Svenske sejlere nøjes ikke med kun at se på både i Damark. De køber dem faktisk også.

Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg i Ishøj, fortæller i dag til minaad.dk, at hver tredje brugte båd de sælger, går til Sverige. Firmaet i Ishøj omsætter årligt for 150 mio. kroner med køb og salg af både.

"I Danmark har vi et stort udvalg af både og meget gunstige priser på de brugte både, samtidig er den svenske krone steget med 20 procent og det gør at svenskerne køber mere ind i Danmark," siger Henrik Jørgensen, der med Tempo Bådsalg lige nu har 160 brugte både til salg.

Hos bådforhandleren Kronborg Marine i Helsingør melder man også om mersalg til svenskene. erfarer minbaad.dk.

Svenskerne kommer tit til Ishøj og sejler hjem samme dag med en båd.

"Vi kan jo tjekke overførslen ved købet elektronisk så de går meget stærkt og fordi svenskerne kommer fra et EU-land, så handles bådene uden moms og toldafgift, " siger Henrik Jørgensen.

Han beklager i øvrigt også, at Danboats udstilling i Marselisborg, fra 2. til 4. september, ikke bliver til noget, men i stedet vil Tempo Bådsalg skabe deres egen udstilling i Ishøj sammen med ShipShape og Engstrøm.

content-loader
content-loader
content-loader