Gå til hoved-indhold
I alt fangede fiskerne 10.500 fladfisk ud for Onsevig. Foto: Peter Dan PetersenKort Nyt
I alt fangede fiskerne 10.500 fladfisk ud for Onsevig. Foto: Peter Dan Petersen

120 både til DM i Fladfisk

DM i Fladfisk for små- og lystbåde gik forrygende med 120 både og 315 deltagere, ud for Onsevig på Nordvestlolland. - Der er start som i kapsejlads, fortæller Peter Dan Petersen. Team Løgn vandt bl.a.

 

Af Troels Lykke |

Vi kender alle problemerne med at få lavet store felter til kapsejlads, men DM i fladfisk er en deltagermagnet, både fra alle dele af Danmark deltog i sidste weekend af september i dette års DM, der blev arrangeret af den lille privatejede Onsevig havn.

Det fortæller den tidligere H-båd-sejler Peter Dan Petersen fra Onsevig.

Havnen var fyldt til bristepunktet, med en stemning som til et godt gammeldags Fyn rundt i Korshavn, der deltog både af alle størrelser, fra de mindste joller til de store trolling både med 250 hk, udstyret med alverdens elektronik.

Start som i kapsejlads

Stævnet varede fra tidlig morgen til sidst på eftermiddagen begge dage. Startprocedure mv. foregik efter sammen model som en kapsejlads, det var et utroligt syn da bådene med høj fart drønede ud til fiskepladserne, i alt fangede fiskerne 10.500 fladfisk.

Vinderen af den individuelle DM konkurrence blev Frederik Glud/ Stubbekøbing og teamkonkurrencen blev vundet af Team Løgn med skipper Morten Pedersen/Nyborg.

Stævnet var en stor succes og gentages i 2012, flere har allerede tilmeldt sig og det forventes at deltagerantallet i 2012 vil runde 150 både.

content-loader
content-loader
content-loader