Gå til hoved-indhold
Lejren var kulminationen på to aktive uger i Kaløvig, som også bød på en vellykket Tune-Up lejr for Zoom8 og en Sommercamp.Kapsejlads
Lejren var kulminationen på to aktive uger i Kaløvig, som også bød på en vellykket Tune-Up lejr for Zoom8 og en Sommercamp.

Verdensstjerner in spe mødes i Kaløvig

Fyrre sejlere i ungdomsklasserne har taget imod invitationen fra Kraftcenter Aarhus, Kaløvig og specielt Finn Beton, til at pudse formen af med en uges træning.

Af katrine bertelsen |

Efter afslutning på ranglistesejladserne i foråret, samles kræfter hen over sommeren på at forberede sig bedst muligt på de internationale mesterskaber. Meget motiverede og dygtige ungdomssejlere (og måske deres forældre) bruger nemlig gerne tre ugers sommerferie på at repræsentere Danmark rundt omkring i Europa.

Derfor har Kraftcenter Aarhus, i samarbejde med ungdomsafdelingen i Kaløvig, i denne uge samlet fyrre E-jollesejlere, 29’ere og 49’ere til en International Tune-Up lejr med et tema: kapsejlads, kapsejlads og kapsejlads.

Flere af sejlerne har potentiale til rigtig gode placeringer ved de kommende mesterskaber og mon ikke en sejler eller to i gruppen om nogle år, står på toppen af et OL-podie. Motivationen er tilstede.

TV2-Østjylland kom forbi træningslejren tirsdag. Indslaget giver et godt billede af en dag med stille vejr og en topmotiveret Anna Livbjerg fra Kaløvig, der har sat sig for at kæmpe for en guldmedalje ved VM for Europajoller på Comosøen i begyndelsen af august.

Se klip fra TV2 Østjylland her: www.tv2oj.dk/arkiv

En gruppe topmotiverede sejlere forbereder sig til sommerens mesterskaber rundt i Europa. Gensynsglæde eller nye kammeratskaber for mange.

content-loader
content-loader
content-loader