Gå til hoved-indhold
Det bliver garanteret sjovt i Skovshoved i weekenden. Håber ikke at vejret vejret bliver alt for slemt! Collage: Katrine BertelsenKapsejlads
Det bliver garanteret sjovt i Skovshoved i weekenden. Håber ikke at vejret vejret bliver alt for slemt! Collage: Katrine Bertelsen

Kæmpe tune-up sejlads i Skovshoved i weekenden

Skovshoved havn er i weekenden ramme om en træningsweekend med ikke mindre end 115 sejlere tilmeldt. Det er det nye Kraftcenter Øst der inviterer.

Af katrine bertelsen |

Kraftcenter Øst nåede ikke at blive mange dage gammel, før det går løs med et kæmpe tune-up arrangement i de kommende weekend.

Kraftcenteret og Dansk Sejlunion har inviteret hele 12 klasser, og ud fra deltagerlisten er det både eliten og bredden der mødes. Tune-up stævnet løber fra fredag den 25. til søndag den 27. marts 2011.

”Alle sejlere i de inviterede klasser er velkomne,” skriver Kraftcenter Øst i indbydelsen, ”men vi forudsætter, at man er i selvhjulpen på vand og på land. Udenlandske træningspartnere og også velkomne.”

Formålet med Tune-up sejladsen er at få børstet vinterstøvet af og forberede til den forestående sæson. Kristian Kjærgaard arrangerer sammen med de andre Kraftcenter trænere et spændende træningsprogram med udgangspunkt i kapsejlads på udlagt bane for alle klasser. Fokus er på at få sejlet meget.

Program:

  • Fredag fra ca. kl. 17.30:
    Ankomst og tilrigning. Kl. ca. 20.00 holdes en lille fælles briefing om planerne for weekenden, samt aftenhygge. Det foregår i Sandslottet.
  • Lørdag kl. 9.30.
    Skippermøde – gennemgang af dagen. Jollen er sejlklar.
  • Søndag:
    Afslutning ca. 15.30

 Tune-up sejladserne er åbne for:

Zoom8, Europe, Laser R, Laser Standard, Hobie 16 spi, RSX, 29´er, 29´er XX, 420 & 470, 49´er og Contender.

Du kan se hvem der tilmeldt, og læse mere om arrangementet her: www.skovshoved-sejlklub.dk

content-loader
content-loader
content-loader