Gå til hoved-indhold
Det var svært at komme rundt på Skovshoved havn, med sejlere og joller over det hele. Fotos: Katrine BertelsenKapsejlads
Det var svært at komme rundt på Skovshoved havn, med sejlere og joller over det hele. Fotos: Katrine Bertelsen

Træningsweekend i Skovshoved: Succes

122 sejlere indtog i weekenden Skovshoved havn til et kæmpe træningsstævne i Kraftcenter Øst. Ifølge mange deltagere var det et kanon arrangement. Se fotos fra weekenden.

Af katrine bertelsen |

Det var ikke til at komme hverken frem eller tilbage på Skovshoved havn i weekenden. Det myldrede med unge sejlere og både, så deres udsendte måtte krydse mellem rorpindsforlængere og sejlere for at komme rundt. Stemningen var høj, og på trods at det noget kaotiske indtryk, var der styr på det.

Sejlerne fik varm frokost i ”Sandslottet” hvor baneleder Jon Møgelhøj i pausen fortalte om sejladserne.

”Der er så mange både og klasser, at vi har inddelt startlinjen i tre stykker. Jeg kan dårligt huske, hvornår jeg sidst har haft brug for talstander fem,” fortæller Jon Møgelhøj fra Skovshoved Sejlklub. ”Europajollerne og Zoom8 jollerne får deres egen start da de er så mange.”

Jan Christiansen, Talentkoordinator i Dansk Sejlunion var også på havnen og fortæller, at det i høj grad også var det det gode vejr, der gav den gode stemning.

Og god stemning var der. De unge sejlere var helt euforiske over at komme på vandet efter en lang kold vinter, selvom den svage luft drillede en anelse.

”Vi prøvede at nyt koncept, hvor de ti trænere på forhånd fortalte, hvad de ville kigge på og lægge vægt på. Så kunne sejlerne bruge trænerne til lige akkurat det, de mente at have brug for,” siger Jan Christiansen, og roser baneledelse og kræfterne på land for et virkelig godt arrangement.

I fortsættelse af en Tune-Up weekenden i Skovshoved er 29erne, XXerne og 49erne sejlet til Hellerup, hvor de er klar til landslejr i næste weekend.

To skrappe tøser i 29er XX, Rie Galsgaard og Claudia Carlsen.

Brødrene Bjørnholdt tjekker sejl.

Flemming "Flemse" Nilsson fra Hornbæk er ikke ligefrem ungdom, men benyttede lejligheden til at få gode råd fra trænerne.

Der var kø til frokosten i Sandslottet, den stod på spaghetti med kødsovs.

Zoom8 feltet var så stort, at de fik deres egen start.

content-loader
content-loader
content-loader