Gå til hoved-indhold
Der var ikke meget vind i Gøteborg i weekenden. Foto: Marcus van der VlietKapsejlads
Der var ikke meget vind i Gøteborg i weekenden. Foto: Marcus van der Vliet

Team Matchrace holder fanen højt

Matchrace ikke med på OL-programmet i 2016, men det afholder ikke Lotte Meldgaard og team at satse frem til 2012. Holdet er i Göteborg og sejle Olympic Class Regatta.

Af katrine bertelsen |

Lotte Meldgaard Pedersen, Susanne Boidin  og Tina Schmidt Gramkov = Matchraceteam.dk skriver:

Løtrdag har det Internationale Sejlforbund (ISAF) stemt om hvilke discipliner man vil anbefale IOC at tage på programmet til OL i Rio 2016. Og det blev valgt at matchrace ikke skal være på programmet.

En lidt pudsig beslutning, at vælge det fra allerede inden det har fået lov at optræde til OL, og på et tidspunkt hvor mange lande har investeret en hel del penge i Elliott både.

Men det skal ikke afholde os fra elske vores sport og fjerne fokus fra vores OL satsning mod 2012! I denne weekend er vi i Göteborg og sejler Olympic Class Regatta. Vi har fået Tina Schmidt Gramkov retur på holdet.

Det er gået godt de sidste to dage, hvor vi efter en triple round robin har en score på 10-2. Imorgen sejler vi semifinaler og finaler før turen går hjemad til træning igen.

Stævnet dækker også andre olympiske klasser, som også kom tidligt på vandet, mens vinden ikke helt var fyldt ind. Heldigvis kom der lidt mere op af dagen.

Kilde: Pressemeddelelse, www.matchraceteam.dk

content-loader
content-loader
content-loader