Gå til hoved-indhold
X-99 sejlads på Bodensee.Kapsejlads
X-99 sejlads på Bodensee.

X-99 formand: Endelig på vandet igen

X-99 klassen sejler med ved North Trim Cup i Skovshoved 1. maj som en opvarmning til en lang og flot sæson i klassen. Senere er der World Cup i Kiel. Jens Haldager giver rapport.

Af Troels Lykke |

Jens Haldager, X-99 formand skriver til minbaad.dk:

X 99 klubben i Danmark var på Både i Bella og tak for de mange besøg i båden.

Mange ser mulighederne i temaet - 2 både til en´ båds pris for en god men brugt båd. En attraktiv entype kapsejladsbåd med en aktiv klasse og en fortrinlig turbåd.

X 99 klassen sejler med ved North Trim Cup i Skovshoved den 1. maj som en opvarmning til en lang og flot sæson i klassen.

42 både i Kiel

Ikke mindst 42 tilmeldte både til Kieler Woche og klassens World Cup bliver et overvældende flot stævne ultimo juni, hvor der venter 12 til 14 tætte og meget velorganiserede sejladser med på 5 dage i et kammeratligt flot miljø.

Før dette stævne sejler mange af deltagerne tune up i form af de tyske mesterskaber for X 99, så det er 8 sejladsdage i Østersøen ud for Kieler Bugt.

De mellem 42 og 50 der forventes at deltage vil ligge fortøjet mellem sejladserne på den nordlige mole i den olympiske marina - Side by side vil klassen fylde ca. 140 meter mole med nonstop X99 både trimmet til World Cup - Wauuu, og så er der alle andre ca. 2.000 både der deltager i stævnet -

Der bliver noget at se på og opleve i Kiel i sommer. Se på webside for Kieler Woche via links på www.X99.dk.

Sejlads i Kastrup

X 99´ klassen sejler en træningssejlads i Kastrup i midten af maj og mødes igen i Kastrup ultimo august til åbent DM for klassen.

Her ved vi der kommer en flot deltagelse af svenske og tyske både. Vi regner derfor med at blive ca. 25 både til dette stævne med en masse meget tætte dueller mellem de mange jævnbyrdige både der præger klassen.

Jeg er sikker på at det bliver en af de rigtig flotte sæsoner i år.

Flere besøgende på Både i Bella kunne godt tænke sig at prøve at sejle X99 - Eftersom vi er vilde med at sejle er det ikke svært er I velkommen til en tur fra Svanemøllen - Kontakt undertegnede for en aftale om en tur hvor vi kan samle en flok interesserede til klassen og sejle en tur ud i Øresund.

Formand for X 99 klassen i Danmark

Jens Haldager

content-loader
content-loader
content-loader