Gå til hoved-indhold
Vinder af juniorernes VM for Snipe blev Alvaro Martinez fra Malaga, Spanien. Foto: Bjarne Pedersen, KragenæsKapsejlads
Vinder af juniorernes VM for Snipe blev Alvaro Martinez fra Malaga, Spanien. Foto: Bjarne Pedersen, Kragenæs

VM for Snipe i Rungsted: Stadig udsættelse

På førstedagen til VM for Snipe-seniorerne er vinden meget pågående. Der er indtil videre sat en udsættelse. Juniorerne er færdige med deres sejladser, og det blev til spansk sejr.

Af katrine bertelsen |

VM for Snipejoller har – indtil nu – været præget af meget vanskelige vindforhold. Baneleder Søren Kristensen har været på en svær opgave, og har da også valgt at udsætte flere af juniorernes sejladser på grund af lumsk vind.

Snipe ungdommen fik i alt 11 sejladser, med en klar sejr til spanske Alvaro Martinez fra Malaga. Eneste danske deltager, Magnus Dahl fra Sletten bådeklub fik en 16. plads i det nitten mand store felt.

Og vinden driller stadig. Med pust op til 15-16 m/s er der sat en udsættelse, der indtil videre udløber kl.16. Om sejlerne kommer på vandet i dag, er nok tvivlsomt. Farvandsvæsenet lover 10-12 m/s som middelvind. Pustene kommer noget højere op.

Stævnet er et samarbejde mellem KDY og Espergærde Sejlklub.

Amalie Henni og Anna Celine Holtan, begge 14 år fra Røyken Seilforening i Norge, var stævnets yngste deltagere. De endte på en sidsteplads, men blev hædret af de andre juniorsejlere, for at have sejlet virkelig godt. Foto: Bjarne Pedersen, Kragenæs

Se resultaterne her:www.snipeworlds.kdy.dk

 

content-loader
content-loader
content-loader