Gå til hoved-indhold
R08 Sport med en Weber motor med turbo og intercooler lagerføres. Foto: baadhuset.dkUdstyr
R08 Sport med en Weber motor med turbo og intercooler lagerføres. Foto: baadhuset.dk

Bådhuset ny distributør af Benelli vandscootere

Bådhuset i Beder ved Århus er netop udnævnt til importør/distributør for Italienske Benelli vandscootere for Danmark, Norge, Sverige, Færøerne og Grønland.

Af katrine bertelsen |

I model-året 2011 har Bådhuset kun kunnet markedsføre og sælge 2 modeller fra italienske Benelli: R08 Sport med en Weber motor med turbo og intercooler, samt en stand up Jetski ligeledes med en Weber motor. Den er forøvrigt den eneste stand up der er CE mærket og derfor lovligt kan anvendes i Danmark. Modellen er den mest vindende i Europa og Bådhuset har et lille restlager af disse to modeller tilbage.

2012 model-året byder på fire helt nye modeller, samt to nye Stand Up Jetski, alle med en 1600ccm 3 cyl. Benelli motor som spænder fra 150-315hk. Dermed får Benelli verdens hurtigste og kraftigste vandscooter på markedet.

Bådhuset håber på, at kunne holde verdenspremiere på den helt nye serie på Bådudstillingen i Bella Centeret i 2012.

Benelli besluttede at Bådhuset skulle Danmark, Norge, Sverige, Færøerne og Grønland, da de blev bedst sælgende land i verden i 2011.

Benelli er ved at bygge en helt ny fabrik for produktion af de nye produkter, som bliver innovative i design, udstyr og setup, de agter at tage dette marked med storm med helt nyudviklede modeller.

www.baadhuset.dk

Kilde: Pressemeddelelse: baadhuset.dk

content-loader
content-loader
content-loader