Gå til hoved-indhold
Bådkøberne i prisklassen 150-400.000 kr er tilbage, lyder det fra Baadhuset. Foto: baadhuset.dkUdstyr
Bådkøberne i prisklassen 150-400.000 kr er tilbage, lyder det fra Baadhuset. Foto: baadhuset.dk

Bådhuset sælger seks både på Både i Bella

Baadhuset melder om optimisme i branchen, efter godt salg og interesse fra mange besøgende på Både i Bella. Især hurtige gummibåde er et hit i år.

Af Troels Lykke |

Baadhuset fra Beder ved Aarhus føler trang til at bidrage med noget positivt i marinebranchen, som ikke har manglet negative betragtninger de sidste 3-4 år. 

- Vi har ikke været i tvivl om, at vi ville deltage på Både i Bella 2012 – det har efter den første weekend vist sig at være en rigtig beslutning, vi har på den første weekend afsluttet seks handler direkte fra Bella, og regner selvfølgelig ikke med at det stopper her, siger Daniel Bak fra Baadhuset.

Prisklasse 150.000 - 400.000 kroner er interessant igen 

- Bådkøberne i prisklassen 150-400.000 kr. er tilbage, de har ikke været så aktive de sidste par år. Siger Daniel Bak. Vores salg af de amerikanske Rinker både har været på et stabilt niveau, men de Italienske Saver, som sigter på det brede publikum er tilbage, det tager vi som et tegn på, at den almindelige danske familie er tilbage i markedet. Alle solgte både i Bella fra vores stand har været til førstegangs købere, det tegner lyst for fremtiden.

Baadhuset søsatte sidste år projekt ”RETTE BÅD TIL RETTE TID” hvor Benelli vandscootere var første trin på stigen. I år bliver det leisure Rib-både. 

- Vi mærker større og større interesse for den type båd, da de unægteligt sender et alternativt signal, siger Henrik Bak fra Baadhuset.

Kilde: www.baadhuset.dk

content-loader
content-loader
content-loader