Gå til hoved-indhold
Denne Solus 24 fik i 2010 en omgang af Aldis bundmaling. Det var vist et tidkrævende bekendtskab. Foto: solussiden.webs.comUdstyr
Denne Solus 24 fik i 2010 en omgang af Aldis bundmaling. Det var vist et tidkrævende bekendtskab. Foto: solussiden.webs.com

Hempel: Pris og kvalitet følges ad

Forleden dag skrev vi om billig bundmaling i Biltema. Vi har spurgt Hempel hvorfor deres maling er så meget dyrere.

Af katrine bertelsen |

Tom Grue, nordisk salgsdirektør på yachtområdet hos Hempel, siger til minbaad.dk.

”Man får hvad man betaler for. Og det er detailleddet der bestemmer, hvad en dåse maling skal koste.”

Skræmmeeksempler

Tom Grue vil ikke udtale sig om Biltemas bundmaling, da han endnu ikke kender den tilstrækkeligt til at vurdere den. Men sidste års fuser ”Superlux” fra Aldi betegner han som et skræmmende eksempel, og det er ikke det eneste eksempel han kan huske, når det handler om billige bundmalinger.

”Hos Hempel har vi mange års erfaring med bundmalinger, og vi har små 4000 ansatte der bl.a arbejder med bundmalinger til både erhvervs- og lystfartøjer.” Siger Tom Grue, og henleder opmærksomheden på Hempels kemikere, der hele tiden arbejder på at finde nye produkter, der kan tilfredsstille de stigende miljøkrav.

EU krav

”Bundmalinger følger et EU-direktiv, men der kan være og er lokale afvigelser, så du kan ikke bare købe en maling i Grækenland eller for den sags skyld i Sverige, og tro at du kan bruge den herhjemme.” Slutter Tom Grue.

Spændt på efteråret

Redaktionen afventer spændt efteråret, hvor Biltemas bundmaling skal bestå ”langhårs” testen. Vi håber, at de af vores læsere, der har brugt malingen melder tilbage til os med resultater og billeder. Det er jo ikke uinteressant, da prisforskellene på bundmalinger er meget store!

content-loader
content-loader
content-loader