Gå til hoved-indhold
Med en produktion på 10,5 millioner liter om året, vil den 17 millioner dollar dyre fabrik beskæftige 30 personer ved udgangen af 2012.Udstyr
Med en produktion på 10,5 millioner liter om året, vil den 17 millioner dollar dyre fabrik beskæftige 30 personer.

Hempel åbner fabrik i Argentina

Hempel har åbnet en ny fabrik til 17 mio. dollar. Det er den første i Sydamerika, det sker for at servicere et hastigt voksende marked i området.

 

Af Troels Lykke |

”Indtil, nu har vi leveret vi til det sydamerikanske marked fra vores fabrik i Singapore. Den nye fabrik i Argentina reducerer vores leveringstid og strømliner vores supply chain. Vi vil være bedre i stand til at betjene eksisterende og nye kunder i regionen, samt udvikle og tilpasse produkter hurtigere", siger Lars Johansen, Group Vice President – Amerika.

Den nye fabrik, som ligger nord for den argentinske hovedstad Buenos Aires, vil producere maling til Marine og Protective Coatings segmenterne og vil levere til hele det sydamerikanske marked.

Et af tre planlagte anlæg

Den 3.000 kvadratmeter anlæg er et af tre nye anlæg der er planlagt til at åbne forskellige steder i verden i 2012 og 2013.

Med en produktion på 10,5 millioner liter om året, vil den 17 millioner dollar dyre fabrik beskæftige 30 personer ved udgangen af 2012.

Anlægget er designet til en fremtidig kapacitetsudvidelse, og vil forsyne hele regionen med en komplet portefølje af produkter inden for Marine og Protective Coatings segmenterne.

Kilde: Hempel

content-loader
content-loader
content-loader