Gå til hoved-indhold
Jonas Høgh-Christensen i Perth i medal race. Foto: Mick Anderson / Sailingpix.dkKapsejlads
Jonas Høgh-Christensen i Perth i medal race. Foto: Mick Anderson / Sailingpix.dk for Dansk Sejlunion

Høghens reaktioner efter 4. plads til VM

Jeg vil ikke love, at jeg er medaljekandidat til OL. Men jeg vil gerne love, at jeg gør mit bedste for at blive det, siger Jonas Høgh-Christensen, der nu har levet som prof-sejler i to måneder.

Af Troels Lykke |

”Jeg ved ikke om jeg havde forventet en fjerdeplads, men jeg følte, at chancerne var der for at tage en medalje,” lød det fra Jonas Høgh-Christensen i dag.

”Jeg har hele tiden sagt, at kan man komme i top ti i det her felt, kan man også tage medalje og det er i dag meget godt bevis på,” lød det videre.

Med tanke på at der var to briter foran Høgh i den samlede stilling, var det nærliggende at spørge om, hvor meget mere der skal til, før drømmen om en OL-medalje kan indfries.

”Jeg synes ikke, der skal meget mere til, end hvad vi allerede gør nu. Jeg træner hårdt og har nu været tilbage i to måneder som fuldtidsprofessionel. Jeg kæmper alt, hvad jeg kan med at komme i bedre form, og også det går den rigtige vej. Jeg vil ikke love, at jeg er medaljekandidat til OL. Men jeg vil gerne love, at jeg gør mit bedste for at blive det,” lyder det fra danskeren i en pressemeddelelse fra Dansk Sejlunion.

Stadigt åbent i matchrace

På matchrace-banen blev der i dag sejlet yderligere fem sejladser i opsamlingsrunden, hvor det blev til to sejre og tre nederlag til Lotte Meldgaard, Susanne Boidin og Tina Gramkov.

Danskerne er nu noteret for fire sejre i ni matcher med seks sejladser endnu. Stillingen i opsamlingsrunden er fortsat meget åben, da flere besætninger er begyndt at slå hinanden på kryds og tværs.

Mandag overtager 49erne, 470-damerne, de mandlige windsurfere og Laser-sejlerne VM-banerne.

Foto: Mick Anderson / www.sailingpix.dk for Dansk Sejlunion

Live opdateringer fra Sejlerlandsholdet: www.sejlsport.dk/Direkte

content-loader
content-loader
content-loader