Gå til hoved-indhold
Den nye kapsejladslicens er papirløs, men ligger på websejler.dkKapsejlads
Den nye kapsejladslicens er papirløs, men ligger på websejler.dk

Husk – at betale kapsejladslicens

Skal du sejle påskestævne, skal licensen være betalt senest 13. april. Den hidtidige to-årige gyldighedsperiode for målebreve/klassebeviser er blevet afløst af en ét-årig elektronisk kapsejladslicens.

Af katrine bertelsen |

Det nye målebrev/kapsejladslicens er blevet elektronisk. Har du målebrev på din båd skal det være betalt senest d. 13. april 2011, hvis du skal kapsejle i år.

Alle registrerede kølbådsejere har modtaget et indbetalingskort på 225 kr, der dækker den nye kapsejladslicens i et år. Kapsejladslicensen erstatter det gamle målebrev, der var gyldigt i en to-årig periode.

Alt er elektronisk

Målebrevet/kapsejladslicensen bliver samtidigt elektronisk. Når målebrevet/klassebeviset er betalt, vises det på websejler.dk og forbliver gyldigt til udgangen af i år, som er gyldighedsperioden for kapsejladslicensen.

Du skal så heller ikke medbringe gyldig licens/målebrev til stævner fremover – alle gyldige licenser kan ses på www.websejler.dk, hvor du også kan søge på andre både, og se om konkurrenterne har husket at forny licensen.

Link til websejler.dk: www.websejler.dk

content-loader
content-loader
content-loader