Gå til hoved-indhold
CB 66ere i Hellerup. Foto: Søren SvarreKapsejlads
CB 66ere i Hellerup. Foto: Søren Svarre

Optimer din båd med bedre websejler.dk - åben nu

Fredagstip: På DS' websejler.dk kan du fra 8. marts 'skifte' sejlføring og se hvordan dit DH-mål bliver i forhold til andre både. Målebreve og klassebeviser digitaliseres nu.

Af Troels Lykke |

Vi var i går til møde i Sejlunionen, hvor Mikael Jeremiasen fortalte om den opdaterede websejler.dk, som går i luften 8. marts.

I cirka ti år har sitet kørt, men nu har en teknikker og Sejlunionens folk arbejdede hårdt på sitet, siden starten af januar.

Fordelene ved websejler.dk bliver følgende:

Målebreve og klassebeviser

Målebreve og klassebeviser digitaliseres nu. Alle ejere modtager information om hvordan de skal forholde sig i forhold til fornyelse af målebrev/klassebevis. Dem som fornyer (gyldigt målebrev/klassebevis) får adgang! 

Fremover kan en dansk klub gå ind og se tilstrækkelige oplysninger på websejler.dk, når en klassebåd stiller op. Dvs. at man ikke nødvendigvis skal vise sit klassebevis til et mesterskab.

Optimer din sejlføring, mast eller køl

Almindelige sejlere, sejlmagere og konstruktører får nu et super redskab, når de vil ændre parameter, som sejl, køl, vægt, mast osv.

Det sker i websejler.dks Dokken, hvor man kan ændre ting og taste andre både ind, som man kan sammenligne sine DH-mål med.

Mere transparent

Websejler.dk får i det hele taget langt flere oplysninger ind, som kølbåds-sejleren kan bruge, lover Mikael Jeremiasen overfor minbaad.dk.

www.websejler.dk går i luften 8. marts.

content-loader
content-loader
content-loader