Gå til hoved-indhold
Ian Willams fra England ligger samlet nummer et til WMRT, og lige hans placering kan blive svær at hente.  Foto: Chris Davies/WMRTKapsejlads
Ian Willams fra England ligger samlet nummer et til WMRT, og lige hans placering kan blive svær at hente. Foto: Chris Davies/WMRT

Rod i point til WMRT efter sen KDY-aflysning

KDYs aflysning af den danske etape af World Match Race Tour 2011, kan få interessante konsekvenser, da der i stedet skal uddeles gennemsnitlige point.

Af katrine bertelsen |

Kampen om at blive ISAF Match Racing World Champion, er nu spændt til det yderste med Argo Group Gold Cup i Hamilton, Bermuda i starten af oktober.

KDYs aflysning af den danske etape af WMRT medfører, at der i stedet skal tildeles gennemsnitlige point som kompensation for det manglende stævne.

De tildelte point kommer i spil efter Argo Group Gold Cup på Bermuda i starten af oktober, når alle Tour Card indehaverne hver har sejlet deres seks udvalgte events. De Tour Card Holders, der havde valgt Danmark som en af deres events, bliver tildelt et gennemsnit af de point de forrige fem sejladser har indbragt i denne sæson.

Som landet ligger vil førende Ian Williams fra Team GAC Pindar få glæde af den danske aflysning, da han kan bytte et resultat på 2 point – han fik til Match Race France – ud med et gennemsnitligt point på 18. 

Og det kan medføre interessante op- og nedture for de øvrige Tour Card Holders, hvor Peter Gilmour og Jesper Radich kan avancere pænt, da der kun er 23 point mellem anden- og syvendepladsen.

2011 WORLD MATCH RACING TOUR: www.wmrt.com

content-loader
content-loader
content-loader