Gå til hoved-indhold
Danish Open på Bornholm i 2010 påførte KDY et pænt underskud. Her tager Eblergast Niels Kinch en svømmetur ud for klippeøen.Kapsejlads
Danish Open på Bornholm i 2010 påførte KDY et pænt underskud. Her tager Eblergast Niels Kinch en svømmetur ud for klippeøen.

KDY skrotter Danish Open i 2011

Det har ikke været muligt at skabe det økonomiske grundlag for Danish Open i 2011. Det er en konsekvens af det underskud som Danish Open har påført klubben de seneste to år.

Af katrine bertelsen |

Danish Open har altid været et stort aktiv for KDY, så klubben arbejder nu på at lave et Danish Open på Skovshoved Havn i 2012, hvor økonomien hænger sammen.

KDY forsøgte at skabe et mindre Danish Open i 2011 som et grade 2, men det var ikke muligt at få en gradening på en dato fra ISAF, hvor det var muligt for KDY at afholde et stævne.

”Det er ærgerligt,” siger KDY’s formand Kim Andersen. ”Der har længe været et stort ønske blandt vores medlemmer i RSA, om at afholde et godt stævne i Skovshoved, hvor flere af vores bedste besætninger får chancen for at sejle mod internationale topbesætninger. Det er derfor i overensstemmelse med vores strategi med fokus på medlemmerne, at lave Danish Open i Skovshoved, men det kan desværre først blive i 2012”.

At KDY ikke længere afholder et stævne på World Match Racing Tour skal ses som en konsekvens af de seneste to års Danish Open har påført klubben betydelige underskud.

”Vi må erkende, at der i høj grad i forbindelse med et WMRT stævne er mange rettigheds omkostninger, som KDY ikke har været i stand til at finde de nødvendige midler til” siger Kim Andersen.

DM i september opprioriteres

DM i Match Race, der hele tiden har været planlagt til september, satser KDY nu på at udvide til et tredagesstævne, og gøre endnu mere attraktivt for sponsorer, tilskuere og deltagere.

Kilde: kdy.dk

content-loader
content-loader
content-loader