Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Der kan let gå ild i gamle huse.

Find en sejlerkæreste på Pensionistdating.dk

Find sejlere der er tossede med både. Nyt socialt netværk, Pensionistdating.dk, henvender sig til pensionister, der søger alt fra kærligheden til venner og bekendtskaber.

Af Troels Lykke |

Med gruppefunktionen kan man finde fællesskaber, der dyrker de samme interesser og aktiviteter som en selv og derved have nogen at diskutere og dele gode råd og erfaringer med.

Pensionistdating.dk er et online mødested for folk, der er fyldt 60. Selvom siden hedder ”Pensionistdating.dk”, er den meget mere end et datingsite. På Pensionistdating.dk kan man finde alt fra kærligheden til nye venner og bekendtskaber, der dyrker samme interesse som en selv, fortæller marketingansvarlig Cæcilie Sander fra Pensionistdating.dk

Har man allerede en livspartner kan man på Pensionistdating.dk som par søge andre at sejle eller spise middag med. Der er ingen grænser for, hvilke relationer, der kan skabes på siden.

Find nogen at sejle med på de syv verdenshave eller blot i Køge Bugt
På pensionistdating.dk skabes der forbindelser mellem mennesker, der søger nye venner, spændende klubber eller noget helt tredje.

Gode råd til vedligeholdelse

Hvis man gerne vil have kontakt til en erfaren skipper, der kan give en gode råd til vedligeholdelse af ens båd, kan man finde den her.

Mangler man nogen at sejle rundt med, når ens andre venner ikke vil, kan man finde bådentusiaster. Vil man gerne af sted på sejlferie rundt i Danmark, kan man finde vennepar at tage af sted med.

Mulighederne for, hvem brugerne kan finde på siden, og hvorfor de skal findes, er nærmest uendelige, og kun begrænsede af brugernes aktiviteter, interesser og intentioner.

Bliv en del af et større eller mindre fællesskab

På de fleste datingsider handler det om at finde en partner. Derfor foregår kommunikationen i de fleste tilfælde én til én. På Pensionistdating.dk kan man finde eller danne grupper og invitere jævnaldrene med samme interesser ind i sit netværk. 

Her er der fokus på at kommunikere med flere på en gang og opdyrke sine interesser. Vil man for eksempel have nogen at dele tips og tricks med, kan man oprette en båd-gruppe.

Vil man være en del af et fællesskab, hvor man sammen med andre bådentusiaster kan tage til bådmesser kan man lave en gruppe for det. Uanset hvilken relation man søger, eller hvilke interesser man har, er Pensionistdating.dk det rigtige sted at lede efter nogen at dele tilværelsen med.

60 til 75 årige

- Da mange bliver bådejere i en moden alder, når de har økonomien og tiden til det, og holder interessen ved lige mange år frem, ser jeg ikke, hvordan Pensionistdating.dk ikke er relevant for jeres målgruppe. På Pensionistdating.dk målretter vi os især de 60-75 årige, hvilket er en målgruppe, der i høj grad dyrker sine interesser og gør meget ud af dette, da de har ressourcerne til det, siger Cæcilie Sander i en mail til minbaad.dk.

content-loader
content-loader
content-loader