Gå til hoved-indhold
Start i Østrig med Hestbæk og andre danskere i RC44. Foto: Nico MartinezKapsejlads
Start i Østrig med Hestbæk og andre danskere i RC44. Foto: Nico Martinez

Hestbæk trimmer for Paul Cayard i RC44

Michael Hestbæk er i Gmunden, Østrig og sejle RC44 på lake Traumsee. "Jeg er storsejls-trimmer på en russisk båd med Paul Cayard som taktiker," skriver Hestbæk. 7 danskere i Østrig. Video.

Af Troels Lykke |

Vi er i alt 5 danskere sejlere hernede, plus Ib Ussing og Henrik Søderlund som er nede for at kigge på sejl, skriver Michael Hestbæk til minbaad.dk. 

Man kan godt se det er i RC 44 klassen tingene sker, ud over et utal af store navne i mange af bådene er der rigtig mange dygtige sejlere hyret ind som coaches.

Af store profiler jeg har set i coach bådene kan bl.a. nævnes Rod Davis, Peter Holmberg, Paulo Cian, Brad Butterworth virker måske umiddelbrat som lidt overkill, men det bliver kørt på den store klinge i RC 44 klassen for tiden. 

15 både næste gang

Ved dette stævne er vi 13 både og jeg har ladet mig fortælle, at der ved næste event, er 15 både til start, så klassen ser ud til at vokse stødt og roligt, hvilket er fuldt fortjent, da det er en super fed livlig båd at sejle med hårdt arbejde til alle ombord.

Stævnet startede i går med match race som dog ikke mere tæller med i det samlede resultat. I år har klassen bestemt der kun bliver brugt en dag på match race og i stedet 4 dage på fleet race.

Lå stille i to minutter

Første dag med fleet race blev så sejlet i dag med let meget springene vind.

Det var virkelig en dag man skulle holde tungen lige i munden og ro i sindet når man pludselig taber det halve af feltet på under to minutter fordi man pludselig har trukket en P-billet.

Hestbæk på foreløbig andenplads

Vi havde nok op til 50 graders vind spring og store trykforskelle på banen. Vi kommer hæderligt gennem dage uden at falde igennem i nogen af sejladserne og scorer 3,4,6 hvilket foreløbig rækker til en 2. plads overalt.

Men med tre dage igen med stort set lige gode hold og udfordrende forhold kan alt ske:-). Det skriver Hestbæk.

www.rc44.com

content-loader
content-loader
content-loader