Gå til hoved-indhold
I sommer brugte ægteparret fire måneder på at sejle deres sejlbåd ”Ariel IV”,  fra Helsingborg til Alaska.Udstyr
I sommer brugte ægteparret fire måneder på at sejle deres sejlbåd ”Ariel IV”, fra Helsingborg til Alaska.

Sejlads i NV-passagen - og se Epex hos Elvstrøm

Drømmer du om eventyr og langturssejlads? Hør Birgitta Boye-Freudenthal og Eric Boye fortælle om deres fire måneders sejltur gennem Nordvestpassagen, hos Elvstrøm Sails, lørdag den 19. marts.

Af katrine bertelsen |

Elvstrøm Sails holder åbent hus lørdag den 19. martsfra klokken 10 til 15. Her kan du høre det svenske ægtepar Birgitta Boye-Freudenthal og Eric Boye fortælle om deres fire måneders sejltur gennem Nordvestpassagen.

I sommer brugte de fire måneder på at sejle deres sejlbåd ”Ariel IV”,  fra Helsingborg syd om Grønland, nord om Canada gennem Nordvestpassagen og ned gennem Beringstrædet til Kodiak Island i Alaska.

De holder foredrag om deres usædvanlige langturssejlads, en ikke ufarlig tur gennem isfyldte farvande, hvor vindene til tider blæser meget uforudsigeligt, og hvor en storm kan opstå uden varsel fra det ene øjeblik til det andet.

Til den krævende ekspedition var “Ariel IV” blevet udstyret med et sæt specialdesignede og –udviklede sejl fra Elvstrøm Sails.

Se sejlloftet

Brug også dagen til at få et indblik i, hvordan højkvalitetssejl bliver fremstillet i Elvstrøm Sails’ produktionslokaler.

Sejlloftets EPEX-bord, hvor nogle af de mest innovative sejl i moderne sejlproduktion i dag fremstilles, er et avanceret stykke teknik, der vil være aktivt i løbet af dagen. Hør om teknikken bag og se, hvordan et EPEX-sejl bliver til.

Gode tilbud

I dagens anledning har Elvstrøm Sails sat prisen ned på en lang række sejl, så der er også mulighed for at gøre en god handel, hvis du står og mangler et eller flere sejl.

For eksempel sælges to ubrugte storsejl til 2.000 kroner. 
Det ene er til en Nordship 35 (forlig: 11,69 m, underlig: 4,31 m og agterlig: 12,42 = areal: 30,42 m², udsalgspris 2.077 EUR).

Det andet til en Bavaria 31 (forlig: 10,48 m, underlig: 3,95 m og agterlig: 11,24 = areal: 24,30 m², udsalgspris 2.478 EUR).
Begge sejl fremstillet i TNF 340-dug.

Foredraget om sejlturen gennem Nordvestpassagen er programsat til klokken 11.30.

Du finder Elvstrøm Sails på adressen:

Elvstrøm Sails A/S
Paul Elvstrøms Vej 4
6200 Aabenraa

content-loader
content-loader
content-loader