Gå til hoved-indhold
Tur
Bondi Beach er indbydende, mener surferne. I dag var der 30 grader og sol.

Postkort fra Bondi Beach

Minbaad.dk er i Sydney og udforsker det maritime miljø, men vi er endt på berømt strand ud til Stillehavet, hvor en haj bed en surfer i 2009. Video. Hvilken sejlklub er god at besøge hernede?

Af Troels Lykke, sydney |

Tager man til Australien og sejler er det fint og se andet end Drager. Jeg tog derfor flyveren i morges op til Sydney, en time i luften fra Melbourne.

Har i dag været på rundtur inde i Sydney Operaen, der som alle ved, er tegnet af Utzon, der forlod projektet i 1966 i vrede.

Hvilken sejlklub er hot?

Har endnu ikke fundet en sejlklub hernede, den skal findes i morgen, det er en god facon at komme i tale med folk på, da sejlsporten er fællesnævneren. Er der nogle sejlere, der kan anbefale mig en sejlklub hernede, som SKAL SES?

Eller andet maritimt. Var forleden i Royal Melbourne Yacht Squadron, www.rmys.com.au, for at tage en drink og der kom jeg i snak med et par sejlere, som havde sejlet Melbourne Hobart, en kapsejlads, der kører med Sydney Hobart.

De to sejlere har nu inviteret mig ud og sejle med på onsdag til aftenkapsejlads.

Caroline W venter i Melbourne

Jeg tager til Melbourne i morgen aften igen, for at skrive til en avis om Caroline Wozniacki i Australien Open, hun spiller allerede i morgen, så jeg håber ikke hun er slået ud i 1. runde.

Sidder lige nu på en internetcafe ved Bondi Beach, et sted, hvor der blev spillet beachvolley under OL i 2000.

Her var sindssygt mange mennesker i vandet i dag, men ikke når de mange livreddere advarer mod hajer i de enorme Stillehavsbølger.

Hajangreb i 2009

I februar 2009 blev en 33-årig surfer angrebet og bidt i armen, den slags var ellers ikke sket siden 1929 på Bondi Beach, der ligger syv km fra Sydneys centrum.

En masse surfede i dag og jeg var også i det salte, men varme vand. I morgen vil jeg finde nogle sejlere, hvis jeg finder en sejlklub og nogle både. Så ellers en masse motor- og sejlbåde i dag ved Sydney Operaen.

Sejlerhilsen

Troels

content-loader
content-loader
content-loader