Gå til hoved-indhold
Arkivfoto: Troels LykkeKapsejlads
Arkivfoto: Troels Lykke

Vind sejl i 40. Ladies Cup

I Ladies Cup den 8. maj, deltager alle, der tilmelder sig senest den 1. maj, i lodtrækning om et sejl fra North Sails. Læs også om moleøl, jazz, fest og gastebørs.

Af Troels Lykke |

 I år har Kvindelig Sejlklub 40 års jubilæum med kapsejlads-stævnet, der ligesom alle

de foregående år langt overvejende har mandlige deltagere. I anledning af jubilæet har de kvindelige sejlere skaffet ekstra mange sponsorer af løbspræmier, så Ladies Cup bliver en præmiefest.

KvS'erne lægger op til fest

Ladies Cup er en distancesejlads på 10-20 sømil med start og mål i Svanemøllebugten.

Efter sejladserne er der jazz og moleøl i klubhuset, mens sejlerne venter på de gode præmier. Og så inviterer klubben til sejlerfest lørdag aften før søndagens sejlads. Det fortæller Bente Michelsen fra Kvindelig Sejlklub.

Havneplads og gastebørs

Både, der har en længere sejltur til Svanemøllebugten, kan få hjælp til en havneplads fra lørdag i Kalkbrænderihavnen, så de kan komme hurtigt ud til start søndag morgen.

En gastebørs er etableret på Kvindelig Sejlklubs hjemmeside. Og skulle der være en sejler, som ikke har fået båden i vandet, kan der måske også findes en båd til ham og hans team.

Kvindelig Sejlklub håber at lokke ekstra mange både til at være med og benytte lejligheden til at få båden trimmet helt ind til sæsonens kapsejladser søndag den 8. maj.

Der er åbent for tilmelding til Ladies Cup fra Kvindelig Sejlklubs www.kvindelig-sejlklub.dk

content-loader
content-loader
content-loader