Gå til hoved-indhold
Carbon3 bygges hos Tuco i Faaborg. Foto: carbon3.dkKapsejlads
Carbon3 bygges hos Tuco i Faaborg. Foto: carbon3.dk

Carbon3 får tovværk fra Gleistein Ropes GmbH

Team Carbon3, som nærmer sig søsætningen, har nu indgået et udvikling og testsamarbejde omkring test og udvikling af tovværks og rigprodukter fra Gleistein. Se video.

Af Troels Lykke |

Aftalen, som er indgået, kommer til at betyde at Carbon3 trimaranen fra første sæson udrustes med Tovværk og løbende rig fra Gleistein. Hele rig og tovværkspakken stilles til rådighed for Carbon3 af Gleistein Ropes GmbH,

Hos Gleistein har man brugt de senere år til nyudvikling, og har netop lanceret program, med blandt andet linerne DynaOne HS, MegaTwin og TaperTwin, som alle vil blive testet  af Gleistein og team Carbon3 efter bådens søsætning.

Lav vægt

”Gleistein har arbejdet hårdt mod at kunne levere de absolut bedste og stærkeste liner med den lavest mulige vægt.”

” Styrke og vægt er i høj grad hvad hele Carbon3 projektet handler om, og vi er rigtigt glade for samarbejdet,” udtaler medindehaver af Carbon3 Jakob Groth.

”Vi er glade for at kunne være med til at teste Gleisteins produkter som vi har meget høj tillid til og vi glæder os til at kunne give tilbagemeldingerne, så man har endnu bedre muligheder for optimeringen af disse produkter.”

Samarbejde med Puma Ocean Racing

Gleistein Robes GmbH arbejder internationalt sammen med andre high end racing projekter som for eksempel, Puma Ocean Racing og det det Amerikanske Oracle BMW.

”På en trimaran som Carbon3 ses nogle helt andre load cases end på en kølbåd af tilsvarende størrelse, samarbejdet med Carbon3 kommer derfor til at give Gleistein en uvurderlig viden om flerskrogsbåde og flerskrogssejlads, et område, der med beslutningen om afholdelse af Americas Cup i flerskrogsbåde, netop nu nyder enorm opmærksomhed,” siger Frank Kirkegaard fra Gleistein Danmark

Interesserede sejlere vil i løbet af sæson 2011 flere gange have mulighed for at møde Carbon3 samt repræsentanter fra Gleistein, blandt andet ved bådens ”launch party” i foråret samt ved udvalgte arrangementer i løbet af året, mere vil fremgår at team Carbon3´s hjemmeside. www.carbon3.dk

content-loader
content-loader
content-loader