Gå til hoved-indhold
På de 46-65 fods store katamaraner, eller luksuriøse kølbåde, er der skipper og kok om bordTur
På de 46-65 fods store katamaraner, eller luksuriøse kølbåde, er der skipper og kok om bord.

Moorings i Danmark - lej båd i ind- og udland

Via Sunway Seatravel kan man nu leje Moorings både i Danmark eller udlandet. Det åbner op for, at mange uden eller med begrænset sejlerfaring nu kan designe deres eget mini-krydstogt.

 

Af Troels Lykke |

Sunway Seatravel fra Ebeltoft er nu Dansk agent for Moorings.

”Vi er meget glade og stolte over at kunne tilbyde vores kunder et af de mest eksklusive og gennemførte produkter inden for sejlerferie i verden. Med baser i de mest eksotiske steder på jorden, kan vi nu give folk mulighed for en uforglemmelig drømmesejlads, enten man vil sejle på egen hånd, eller have besætning med” udtaler direktør Mads Christiansen.

Sejlads i hele verden for alle

Ud over det meste af Caribien tilbyder Moorings også at sejlads i Thailand, Tonga, Tahiti, Seychellerne, New Zealand, Australien, Mexico samt store dele af Middelhavet.

Sunway Seatravel og Moorings tilbyder et helt unikt Crewed Charter koncept. Her kan alle være med. Hvad enten man er helt uerfaren sejler, eller gerne vil have en luksus sejlads, hvor man kan blive forkælet.

På de 46-65 fods store katamaraner, eller luksuriøse kølbåde, er der skipper og kok om bord.

Bådene er topudrustede med meget andet udstyr så som fiskeudstyr, kajakker, snorkeludstyr, speedbåd med tube og kneeboard.

Crewed Charter er med ”all inklusive”, morgen mad, frokost, 3 retter aftensmad med vin og drinks, alt sammen serveres af bådens eget personale ombord på båden.

Endnu en seriøs samarbejdspartner

”Der er rigtig mange udlejning firmaer i verden, og Sunway Seatravel får mange henvendelser om samarbejde. Men for Sunway Seatravel er det vigtigt kun at have seriøse og økonomiske stabile samarbejdspartnere” siger Mads Christiansen.

Moorings der er ejet af den internationale TUI ferie-koncernen lever op til disse krav. TUI ejer bl.a. også Star Tour, Sunsail og Leboat.

Sunway Seatravel fortsætter naturligvis sit samarbejde med de øvrige firmaer Sunsail, Kiriacoulis, Kavas og Navigare.

De er alle firmaer, vi har samarbejdet med igennem en lang periode, og kontinuiteten sikre, at vores kunder er sikre på, at deres ferie bliver en succes slutter Mads Christiansen.

Læs også mere på: www.scancharter.com

content-loader
content-loader
content-loader