Gå til hoved-indhold
Classic Fyn Rundt 2009. Arkivfoto: Troels LykkeKapsejlads
Classic Fyn Rundt 2009. Arkivfoto: Troels Lykke

Classic Fyn Rundt er nu også på mobiltelefonen

Mobil web app på dansk og på engelsk bliver nu en realitet på Fyn Rundt sejladsen, der sejles fra 3-5 juni fra Keteminde.

Af Troels Lykke |

 ”Vi lancerer en gratis mobil web app der er tilgængelig for alle typer af smartphone, både Iphone, HTC, LG og andre. På vores web app får man de sidste nyheder og information om stævnet, samt links til Classic Fyn Rundts gruppe på Facebook, Twitter og Youtube”, siger Morten Grove, der er stævneleder og arkitekten bag de nye tiltag, som er udviklet sammen med Lene Grove, Robin Madsen, Per Størup Lauridsen og Mathias Rav.

”Man indtaster adressen på sin smartphone’s internetbrowser, www.c-f-r.dk/mobil/mobil.php. Derefter tilføjer man app’en til sin hjemmeskærm. På en Iphone er det pil-symbolet nederst i midten man trykker på og tilføjer til sin hjemmeskærm. Så har man adgang til de nyeste nyheder døgnet rundt på Classic

Fyn Rundt”, siger Morten Grove, der tilføjer at web app’en naturligvis også findes i en engelsksproget udgave til udenlandske sejlere.

Mobiltags

”Vi introducerer også Mobiltags, også kaldet QR-koder, der gør det muligt at få indbydelsen og anden information direkte ind på sin mobiltelefon. Man scanner blot Mobiltag’en via sin smartphone ved hjælp af et gratis program som fx ScanLife eller lignende, og så har man informationen på sin mobiltelefon. Ved at scanne nedenstående Mobiltag, så får man indbydelsen og CFR’s mobil web app direkte ind og kan bruge dem med det samme. Man skal dog huske at det kræver internetforbindelse” siger Morten Grove.

CFR-Mobiltags

Indbydelsen til Classic Fyn Rundt 2011Classic Fyn Rundts mobil web app

Ordforklaring:

Mobil web app: Et lille program, som kan afvikles på en smartphone. Programmet ligger, på samme måde som en hjemmeside, på en server og kræver internetadgang for at virke.

Mobiltag: En ”stregkode” som kan læses af et scanner-program. Koden kan indeholde alt fra SMS til oplysninger om placering af en hjemmeside.

Sejladsens site: http://c-f-r.dk

content-loader
content-loader
content-loader