Gå til hoved-indhold
Både i Bella søndag 20. marts med nyt flot hotel i baggrunden. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Både i Bella søndag 20. marts med nyt flot hotel i baggrunden. Foto: Troels Lykke

Både i Bella har flest besøgende i Danmark

København havde 30.023 besøgende i år, mod 35.772 sidste år, hvor der kun var én indendørs bådudstilling i Danmark, men stadig var Både i Bella større end i Fredericia efter stærk slutspurt.

Af Troels Lykke |

På årets version af Både i Bella melder flere udstillere om et godt salg og en god stemning blandt publikum, som er klar til den nye sejlersæson, nu hvor foråret står for døren.

Både i Bella havde en uovertruffen god slutspurt efter der kun kom lidt over små 12.000 besøgende efter de tre dage, men på fire dage kom der lidt over 18.000 besøgende i Bella Center, og dermed kom Både i Bella op på 30.023 besøgende i år.

Til sammenligning havde Boat Show i Fredericia 28.772 besøgende efter udstillingen sluttede for 14 dage siden.

Godt salg

En af de tilfredse udstillere er virksomheden POCA fra Hedensted, som bl.a. laver professionelle arbejdsbåde, og som er med for anden gang i Bella Center:

’’Vi har solgt både, som skal produceres, og som er med her på Både i Bella. Vi er rigtig godt tilfredse med vores deltagelse i Bella Center, da Både i Bella er et godt udstillingsvindue for os, da vi ikke har noget decideret forhandlernet, ‘’ fortæller direktør Erik Marker i en pressemeddelelse fra Bella Center. 

En anden begejstret udstiller er IM Sadelmager ApS fra Amager (producent af kalecher, hynder og sæder til både og biler), som har været med på bådudstillingen siden 1984:

’’Der har været et købestærkt publikum, og vi har solgt bredt. Vi kan godt mærke, at folk har lagt finanskrisen bag sig og ikke er så nervøse for at købe igen, ‘’ lyder det fra ejer Erik Mortensen.

Hvad gør Danboat i fremtiden?

Minbaad.dk forventer nu at formand for Danboat, Lars Ive, vil udtale sig om hvordan han ser på, at der nu fremover er to indedørs udstillinger hvert andet år.

Rigtigt mange udstillere har overfor minbaad.dk givet udtryk for at det er hårdt for bådbranchen med to indendørs udstillinger hvert andet år.

Men man kan også se det positive i to udstillinger.

"For hvornår har der været næsten 60.000 til bådudstillinger i Danmark i samme år," siger udstilleren Jesper Petersen fra Plexifix

www.baadeibella.dk

content-loader
content-loader
content-loader