Gå til hoved-indhold
Sådan ser det ud ved Reese Marins stand i Bella Center. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Sådan ser det ud ved Reese Marins stand i Bella Center. Foto: Troels Lykke

Engstrøm og Reese er tilfreds med salg på Bella trods færre besøgende

11.797 besøgende var der i de tre første dage på Både i Bella, et tal der er lavere end i 2010, men Engstrøm og Reese Marine har et godt salg, fortæller de. Torsdag starter udstillingen igen.

Af Troels Lykke |

Forklaringerne kan være mange på at der var færre besøgende i Både i Bellas første tre dage, måske fordi der lige har været udstilling i Fredericia eller måske fordi vejret var fantastisk i lørdags, hvor kun 4.457 besøgende kom forbi.

Det var lidt bedre søndag med besøgende og udstillingschef Bo Rasmussen oplyser til minbaad.dk, at det samlede tal for de tre første dage var på 11.797 besøgende.

Det bliver derfor overraskende, hvis Bella Center kommer op på i alt 35.772 besøgende, som der var i 2010, selvom der er åbent på Både i Bella på torsdag, fredag, lørdag og søndag.

Men sidste år var der ni dage åbent, det tal er nu reduceret til syv.

Mere tid til kunderne

Søren Engstrøm, siger foreløbigt om udstillingen:

"Det er super godt for vi har solgt fem både,  der har godt været færre besøgende, men det har betydet  at vi har haft mere tid til kunderne og vi har fået mere plads på standen så det er blevet flottere at udstille bådene. Og fordi der er to udstillinger i år, så har vi fået bedre priser på standende og en meget bedre behandling, ikke at det har været dårligere end de andre år, men nu kan alt lade sig gøre."

Henrik Reese, der udstiller Dehler-sejlbåde og Marex og Targa-motorbåde, er også foreløbigt tilfreds.

"Vi har haft rigtigt mange på vores stand og det lader til at vi har solgt både, der kan for min skyld komme få besøgende, bare de køber noget," siger Henrik Reese til minbaad.dk.

content-loader
content-loader
content-loader