Gå til hoved-indhold
Sejlklubber

KDY begærer jetset-restaurant konkurs

Nokken i Rungsted har tilsyneladende ikke pengene til at betale husleje til Kongelig Dansk Yatchtklub. Nokken har tabt 16 mio. kr. på fire år.

Af Troels Lykke |

Nokken har tilsyneladende ikke betalt husleje, derfor har Kongelig Dansk Yatchtklub i Skifteretten i Helsingør begæret Nokken konkurs.

Og som om det ikke var nok, har KDY ligeledes sat en fogedsag i værk mod selskabet Nokken ApS for at få ophævet lejemålet. Det skriver Sjællandske Nyheder, sn.dk

Restauranten i Rungsted Havn med udsigt over Øresund har de seneste år tab millioner af kroner.

Da selskabet bag restauranten sidste år offentliggjorte sit regnskab, tog revisor Mogens Schougaard alvorligt forbehold for, hvad der er foregået på restauranten, som ellers er et velbesøgt frokoststed for forretningsfolk.

Ny ejer skal rette op

På bundlinjen lød Nokkens tab for 2008 på knap tre millioner kroner før skat og på knap 2,3 millioner kroner i 2009. Dermed har det indtil videre langt fra været nogen god forretning at drive et spisested på en af landets mest eftertragtede adresser.

De sidste fire år har Nokken i det hele taget tabt over 16 millioner kroner før skat. Ud over det store underskud plagedes Nokken sidste år af en bankgæld på over fem millioner kroner samt en blodrød egenkapital.

KDY bekræfter fogedsag

Allan Frank Dahlin, direktør for det nye selskab bag restauranten, Nokken 2011 ApS, vil gerne bekræfte fogedsagen, som Kongelig Dansk Yatchtklub har anlagt i Skifteretten.

Han afviser dog, at restauranten er ved at lukke, og at man har fået tilsendt en ny lejekontrakt fra yachtklubben.  

Kilde: ibyen.dk

content-loader
content-loader
content-loader