Gå til hoved-indhold
Danish Open er de seneste år blevet sejlet i Frederikshavn, Århus og Bornholm med Morten Lorenzen som stævneleder. Her ses Neergaard og Dolmer. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Danish Open er de seneste år blevet sejlet i Frederikshavn, Århus og Bornholm med Morten Lorenzen som stævneleder. Her ses Neergaard og Dolmer. Foto: Troels Lykke

KDY holder måske Danish Open i Skovshoved

KDY arbejder på at holde Danish Open 2011 hjemme i Skovshoved, da det ikke er lykkedes at skabe en nødvendig økonomi på Bornholm. Stævnet må ikke give underskud, fortæller KDY nu.

 

Af Troels Lykke |

Danish Open har altid været et stort aktiv for KDY, så klubben arbejder nu på at lave et mindre Danish Open på Skovshoved Havn, hvor økonomien hænger sammen.

Formand Kim Andersen ser frem til det:

”Der har længe været et stort ønske blandt vores medlemmer i RSA, om at afholde et godt stævne i Skovshoved, hvor vores bedste besætninger får chancen for at sejle mod internationale topbesætninger. Det vil derfor være i overensstemmelse med vores strategi med fokus på medlemmerne at lave Danish Open i Skovshoved”.

KDY anstrenger sig derfor meget, i samarbejde med sponsorer, med henblik på at afholde et Danish Open i 2011 i Skovshoved som en del WMRT.

Uden underskud denne gang

Som nævnt på generalforsamlingen har KDY været i dialog med Rønne Sejlklub om muligheden for at gennemføre Danish Open 2011 på Bornholm som en del af WMRT.

KDY’s bornholmske samarbejdsparter har arbejdet hårdt for at løfte den opgave, men har måttet erkende, at det ikke har været muligt at finde de mange midler.

”Vi må erkende i høj grad, at der i forbindelse med et WMRT er mange rettighedsomkostninger KDY ikke har været i stand til at finde de nødvendige midler til de omkostninger ved et stævne på Bornholm, men vore samarbejdspartnere på Bornholm har gjort en kæmpe indsats på sponsorsiden, og fuldt og helt levet op til alle indgåede aftaler,” udtaler Kim Andersen. 

Betydelige underskud i to år

De seneste to år Danish Open har påført KDY betydelige underskud, skriver kdy.dk

Der bliver derfor ikke noget Danish Open på Bornholm 2011. Dette har KDY nu meddelt WMRT, men at der arbejdes intenst på en løsning.

Det er målsætningen at fortsætte klubbens fokus på at sikre KDY's sejlere en mulighed for at måle sig i forhold til verdens eliten, - denne målsætning er fortsat intakt.

Kilde: kdy.dk

 

content-loader
content-loader
content-loader