Gå til hoved-indhold
Anders Bertelsen og co. var bedst på Silkeborg Søerne i H-båd. Foto: Jens HjortKapsejlads
Anders Bertelsen og co. var bedst på Silkeborg Søerne i H-båd. Foto: Jens Hjort

Bertelsen slog H-båds verdensmester i Silkeborg

Pantaenius Cup i Silkeborg blev i år vundet af Anders Bertelsen og co. fra Aarhus. Et hold, der tog præmie på 3.000 kr. 22 både deltog, hvor Korsgaard vandt Djævleræs mod havn.

Af Troels Lykke |

Stævnet var i år særligt spændende, da præmien fra Pantaenius på kr. 3.000 for bedste båd sammenlagt for de sidste tre stævner skulle finde sin ejermand.

Inden første start lå både den regerende verdensmester, Steffen Stegger, og Anders Bertelsen, ens i point tæt fulgt af Mads Korsgård med et point mere.

Det blev en meget jævnbyrdig kamp. På det allersidste opkryds lå Steffen Stegger til at inkassere den eftertragtede førstepræmie, da han lå på en samlet førsteplads ved bundmærket inden det sidste afgørende opkryds.

Her faldt han nogle placeringer tilbage og måtte se Anders Bertelsen med besætning vinde både stævnet og den sammenlagte førsteplads for de tre år.

Det fortæller Jens Hjort fra Silkeborg Sejlklub, der er kendt for at have mange H-både.

Korsgaard vandt Djævleræs

Mads Korsgård forsvarede sin tredjeplads i overalt-regnskabet. Han viste også stor styrke, da han vandt det lidt specielle Djævleræs fra banen og hjem til klubben, en sejlads der normalt vindes af en af de lokale sejlere.

At lige netop det ræs havde bevågenhed fra en underjordisk sponsor, kunne ingen være i tvivl om, da det blev fulgt af et tordenvejr med bulder og brag og kraftig vind med efterfølgende slet ingen vind.

Pantaenius har indgået aftale om at være sponsor for stævnet i nok en treårig periode, så klubben kan fortsætte med det efterhånden historiske stævne, fortæller en tilfreds Jens Hjort.

Gert Toft fra Pantaenius skriver check ud til vinderne fra Aarhus Sejlklub.

Resultater: www.silkeborg-sejlklub.dk/resultater/Pantaenius_2011.htm

content-loader
content-loader
content-loader