Gå til hoved-indhold
”Karl Hermans Trio” spiller op for sejlerne torsdag aften. Foto: Korsør SejlklubKapsejlads
”Karl Hermans Trio” spiller op for sejlerne torsdag aften. Foto: Korsør Sejlklub

22 H-både tilmeldt DIF-DM i Korsør

Årets H-båds DM arrangeres i år af Korsør sejlklub som tidligere har afholdt VM udtagelsesstævner for klassen. Der er stadig plads til flere.

Af katrine bertelsen |

Tilmeldingsfristen er udløbet og i skrivende stund er der 22 tilmeldte deltagere betydelig færre end i 2010.

”Men vi er klar på at modtage efter-tilmeldinger da jeg ved, at der rundt i landet ligger mange sejlklare H-både som helt sikkert med deres besætning vil deltage i årets DM. Deltagerne har også har mulighed for opstilling af telt og campingvogn på havnearealet samt, hvis man ønsker det, købe sig til fuld forplejning for sejlere og pårørende,” siger stævneleder Lars Jørgensen, som selvfølgelig ønsker lystbådehavnen fyldt op med deltagende H-både.

Ved årets stævne vil der som vanligt blive lagt vægt på gode og fair sejladser, og på land er der også gjort lidt ekstra, hvor der feks. torsdag aften vil være levende musik på Korsør lystbådehavn, hvor det lokale band ”Karl Hermans Trio” spiller op for sejlerne og andre turister. Sejlklubbens frivillige folk er også klar med salg af drikkelse og ristede pølser til alle havnens besøgende.

Mange sponsorer har støttet stævnet og deres sponsorater gør, at der hver dag vil være lodtrækningspræmier i forbindelse med mole øl efter endt sejlads.

”I den forbindelse vil Korsør sejlklub og H-bådsklubben gerne takke følgende sponsorer:  Høj Jensen sails, Konica minolta, John mast, Watski, Gp Couvers, North sails, Palby Marine og sydbank. Sidst men ikke mindst vil vi også takke de omkring 45 frivillige som er i gang under stævnets afvikling. Uden denne opbakning kunne vi ikke afholde et sådant arrangement som giver glæde og sportlige udfordringer til sejlerne samt en skøn aktivitet på Korsør Lystbådehavn,” slutter stævneleder Lars Jørgensen.

Læs mere her: www.korsoersejlklub.dk

Kilde: Pressemeddelelse, Korsør Sejlklub

content-loader
content-loader
content-loader