Gå til hoved-indhold
RS100 er en af de mere "voksne" joller i RS Sailings portefølje. foto: www.rssailing.comUdstyr
RS100 er en af de mere "voksne" joller i RS Sailings portefølje. foto: www.rssailing.com

Winner Optimist ny RS-forhandler

Winner Optimist har indgået aftale med RS Sailing om forhandling af RS Sailings jolleprogram i Danmark.

Af katrine bertelsen |

I deres valg af Winner Optimist har RS Sailing lagt vægt på optimal kundeservice og efterfølgende support til klubber og sejlere, med henblik på at forstærke indsatsen på breddeudviklingen i dansk ungdomssejlsport. Det skriver Winner Optimist i en pressemeddelelse.

RS jollerne er allerede godt indarbejdet i de danske sejlklubber med RS Tera og RS Feva som de foretrukne joller sammen med Optimist. Desuden er de to nye modeller RS100 og RS500 gode bud på 1-mands og 2-mands joller for de lidt ældre og RS100 er siden lanceringen i 2010 bygget i mere end 200 eksemplarer til mere end 17 lande.

RS Tera VM i Danmark i år

Tera og Feva er begge ISAF International klasser og RS Tera World Championship afholdes i år i Danmark med Aabenraa Sejl Club som vært fra 1-5.august.

Winner Optimist har etableret en selvstændig afdeling, WinnerShop og ansat Jens Haugaard som i fremtiden vil varetage salg og support til RS klasserne. Jens er 55 år og kommer fra Nyborg, hvor han fik sin sejleropdragelse i Optimist, E-jolle og flere andre jolletyper. Som gast er Jens et kendt ansigt, bl.a. i Ylva hvor det er blevet til flere DM resultater.

WinnerShops første store opgave bliver modtagelse, udlevering og efterfølgende support til klubberne, når i alt 100 RS Feva og 70 RS Tera joller er fordelt i løbet af sommeren 2011 som led i Dansk Sejlunion og TORM Fondens projekt ”TORM Udstyr 2011”.

WinnerShop vil i fremtiden være til stede med regatta support til udvalgte stævner og vil samarbejde med Danish RS Class Association om den fremtidige udvikling.

Links:

WinnerShop: www.winnershop.dk

RS Sailing www.rssailing.com

RS Tera Worlds: www.asckapsejlads.dk/welcome/TW/forside_tw.htm

content-loader
content-loader
content-loader