Gå til hoved-indhold
Der er kun 30 pladser til windsurfercampen i Middelfart i efterårsferien. Foto: Middelfart SejlklubSejlklubber
Der er kun 30 pladser til windsurfercampen i Middelfart i efterårsferien. Foto: Middelfart Sejlklub

Windsurfercamp i efterårsferien

Middelfart Sejlklub inviterer til Windsurf Efterårscamp i efterårsferien, for junior- og ungdomswindsurfere uanset niveau.

Af katrine bertelsen |

Middelfart sejlklub skriver:

Både helt unge (12 år) og ældre unge (+ 20 år) er velkomne på Middelfart Sejlklubs efterårscamp, ligesom der vil deltage surfere der er startet i år og surfere som har lært noget mere – vi garanterer trygge rammer for alle.

Om dagen er vi på vandet med det fælles mål – uanset alder og niveau – at vi skal have det sjovt, lære noget nyt og få nye kammerater. Om aftenen hygger vi os i klubhuset med spil, film, pc gaming m.v.

Arrangementet løber fra torsdag d. 20. oktober til lørdag d. 22. oktober

Surf fra stranden

Vi surfer fra stranden ved marinaen eller Svenstrup strand afhængig af vindforhold – vi sørger for transport af udstyret. På vandet tager vi billeder og video, som vi kan se på og lære af om aftenen.

Middelfart Sejlklub har lånt Dansk Sejlunions aktivitetstrailer, så der vil blive lejlighed til at prøve BIC One design boards og vi vil arrangere sjove konkurrencer med Sit on top kajakker.

Overnatning i klubhuset

Klubhuset er ramme om spisning og overnatning. Vi sover klubhusets fællesrum/pejsestue (opdeling af junior/ungdom efter behov). Der vil være en voksen ”nattevagt” tilstede. Er I friske er det også muligt at opstille telt, camplet eller campingvogn ved klubhuset.

Tilmelding og pris

Pris pr. deltager for forplejning, aktiviteter og overnatning for alle tre dage er 600 kr. Deltagergebyret overføres til konto 0755-7565644181 mærket deltagers navn / Efterårscamp (f.eks. - kasper/efterårscamp) samtidig med tilmelding ved at sende e-mail til tilmeld@sejlere.dk 

Først til mølle...

Der er plads til 30 deltagere på efterårscampen. Tilmeldingen foregår efter først til mølle princippet, tilmeldingen er først registreret når deltagergebyret er overført. Så skynd dig at tilmelde dig før det er for sent…

Du skal medbringe eget surfudstyr, 5/3 mm. våddragt, hætte, handsker, sovepose, liggeunderlag/ luftmadras, sygesikringskort, lommepenge/slik, chips m.v.

Hent detaljeret program her: www.middelfartsejlklub.dk

content-loader
content-loader
content-loader