Gå til hoved-indhold
Gamborg Fjord ved Middelfart Sejlklub lagde vand til de unge windsurferes træning. Foto: Middelfart SejlklubKapsejlads
Gamborg Fjord ved Middelfart Sejlklub lagde vand til de unge windsurferes træning. Foto: Middelfart Sejlklub

Surfcamp i Middelfart

15 unge windsurfere var i efterårsferien i Middelfart, for at bruge tre dage på træning, hygge og sejlads.

Af katrine bertelsen |

Solen skinnede fra en skyfri himmel og der var en svag vind fra vest da 15 unge forventningsfulde windsurfere, torsdag morgen i efterårsferien, tjekkede ind Efterårscampen i Middelfart Sejlklub.

Der var lagt op til tre dages Efterårscamp med masser lærerig og sjov windsurfing, krydret med en ordentlig dosis social hygge og kammeratskab.

Temadage

Rasmus Steenstrøm Johansen på 15 år sagde ved afslutningen.
- Det fedeste var at der ikke var to dage der var ens, vi lærte noget nyt hver dag i campen.

Efterårscampen havde et nyt tema hver dag:

  • Halvindskapsejlads med flotte præmier (sponsoreret af Intersurf) til alle
  • One Design (RS ONE), hvor Katrine Jensen (RS-X Hellerup Sejlklub) på en sjov og lærerig måde introducerede windsurferne til en helt almindelig dag på en træningslejr
  • Free Style, hvor Søren Buhl (Juelsminde Sejlklub) lærte windsurferne simple og sjove tricks

Så der var noget for en hver smag.

F.eks. syntes Morten Madsen på 17 år,
- at det jeg nok fik mest ud af var, da Katrine Jensen var forbi og lærte os om jibes, og at vi så kunne se det på video bagefter, det var et stort plus.

Emilie Strøm Jacobsen på 12 syntes,
- at lørdagen, hvor Søren Buhl viste simple Free Style tricks, var sjovest”

To fødselsdage

Hele to af campens deltagere havde fødselsdag under campen. Torsdag var Det Linnea fra Middelfart Sejlklub som fyldte 15 år og lørdag var det Frederik fra Sejlklubben Egensedybet som fyldte 17 år. Begge dage var der naturligvis hejs flag, fødselsdagskage og fødselsdagssang for fødselarerne.

Masser af hygge

Aftenerne blev brugt til at se video og billeder fra dagens sejladser, og masser pc gaming, film og megen anden social hygge i klubhuset. Mange timer på vandet i dagtimerne sætter dog sine spor på energi niveauet, så begge aftener var alle kravlet i soveposen, og der var ro allerede kl. 23.00

Lokal opbakning

Med opbakning fra forældre i Middelfart Sejlklub blev al forplejning serveret for de unge windsurfere på et niveau så ingen af deltagerne på noget tidspunkt savnede mors kødgryder.

Den lokale opbakning gjorde det muligt at gennemføre de tre dages camp med forplejning, aktiviteter, instruktion, præmier, lån af udstyr m.v. for blot kr. 600,-

Igen til næste år

Windsurfinggruppen i Middelfart Sejlklub lover allerede nu at der også til næste år er Efterårscamp for windsurfere i Middelfart.

Det har vist sig at det er en succes med en klubbaseret Efterårscamp, til en fair pris, hvor de unge windsurfere i bogstaveligste forstand kan komme med toget og deltage uden at være afhængige af klub eller forældre. Så det er oplagt at gøre dette til en tradition hvert efterår…

Kilde: Middelfart Sejlklub

content-loader
content-loader
content-loader