Gå til hoved-indhold
Match Race Germany sejles i den lækre Bavaria 40 Sport. Foto: Felix Kästle/MRGKapsejlads
Match Race Germany sejles i den lækre Bavaria 40 Sport. Foto: Felix Kästle/MRG

Match Race Germany: Radich med i front

Efter lidt problemer med en uheldig bomning og indkøring af nyt mandskab er Radich i topform på Bodensee i Tyskland.

Af katrine bertelsen |

Jesper Radich skriver på sin blog:

På den vindstille sø Bodensee, er vi tilbage endnu engang for at dyrke vores herlige sport Match Race. Match Race Germany er andet stævne på World Match Racing Tour 2011, og med min besætning på Adrian Lee & Partners Racing Team sejlede vi igår vores første 5 matcher.

En lidt rodet dag endte trods alt med en 3-2 dag, altså med 3 sejre og 2 nederlag. Og det resultat bliver faktisk endda endnu bedre, vores situation taget I betragtning; vores træningsdag forløb med alvorlige problemer i vores boathandling. Det viste sig ret svært at få integreret vores 2 nye folk, Søren Tønder og Christian Scherrer i vores eksisterende setup, med Dave i pitten og Nick på fordækket.

Båden vi sejler i hernede – Bavaria 40S – bør helst sejles af 6-7 mand. Men da vi kun er 5 ombord her ved MRG, skal alle ombord dække 1 ½ plads ombord. Og der er ingen tvivl om, at giver udfordringer for et team, som aldrig har sejlet sammen før – profi’er eller ej… Og for lige at slutte dagen af med manér, fik Dave i træningsdagens sidste bomning en forstuvning, der i løbet af tirsdag aften viste sig så alvorlig, at han måtte på skadestuen og have sin ankel røntgenfotograferet. Tirsdag nat gik med af forsøge at finde en afløser inden vi skulle i gang onsdag formiddag.

I løbet af onsdag formiddag kom Dave dog så meget på benene, at vi besluttede at beholde ham ombord, men bytte nogle pladser, så Søren kom i pit/mast og Dave på storsejl. Ikke ideelt. Men sejladserne forløb som sagt overraskende godt, selvom vores 2 nederlag var irriterende og vi stadig ikke er helt finpudsede i manøvrerne.

Idag torsdag har vi vores resterende 6 sejladser på programmet, hvor vi gerne skal have mindst 3 sejre i hus, for at få billet til kvartfinalerne.

Læs mere på Jesper Radich blog på: jesperradich.dk

Følg sejladserne, se resultater og billeder her: http://www.matchrace.de/

content-loader
content-loader
content-loader