Gå til hoved-indhold
Jonathan Bay (23) og Christopher Thorsell (21) er fra KDY. Duoen mangler kontakter til deres karriere.Kapsejlads
Jonathan Bay (23) og Christopher Thorsell (21) er fra KDY. Duoen mangler kontakter til deres karriere.

Støt 49erne Bay og Thorsell - de vil til Australien

Vi håber du vil hjælpe os med at komme til VM, der forhåbentlig er første skridt på vejen mod en olympisk guldmedalje, skriver sejlerne, der er gået på boomerang.dk. Duoen mangler 60.000 kr. Se video.

 

Af Troels Lykke |

Team Bay & Thorsell består af Jonathan Bay (23) og Christopher Thorsell (21).

Vi er to drenge, der har kendt hinanden siden vi startede med at sejle som 8-årige i Kongelig Dansk Yachtklub i Rungsted.

Efter to separate succesfulde ungdomskarrierer i forskellige bådtyper med flere internationale topresultater, valgte vi i 2010 at teame op i 49eren, med henblik på at vinde en olympisk guldmedalje i Rio de Janeiro, Brasilien 2016.

Vejen dertil er naturligvis fyldt med masser af udfordringer, der indebærer hårdt arbejde på vandet såvel som på land, og naturligvis er der nogle delmål, som skal opnås inden vi for alvor kan rette blikket mod OL.

Sejle mod de bedste, tak

Det første af disse er VM 2011 i Perth, Australien til december, et mesterskab vi har stor interesse i at deltage i.

Vi tror på, at hvis man vil være de bedste, må man sejle mod de bedste. VM fungerer som et samlepunkt for hele verdenseliten, og at kunne deltage her, ville være af stor værdi for os.

Stævnet kan give et billede af hvor langt vi er i vores udvikling – hvilke områder vi er stærke på, og hvilke vi skal prioritere fremover, for at kunne følge med de bedste.

Effektivt i Australien

Samtidig er stævnet og forberedelsen hertil, uden tvivl vores bedste chance for at danne den stejleste formkurve i den kommende periode, da vi grundet det varme klima og de lange dage i Australien kan få langt flere og mere effektive timer på vandet.

Ligeså vigtigt bunder vores motivation naturligvis også i at lave et godt resultat, måle os selv mod resten af verden og repræsentere Danmark på fornemmeste vis.

Vi håber derfor at du synes, vi har gang i en god sag, og vil hjælpe os med at komme af sted til VM, der forhåbentlig er første skridt på vejen mod en olympisk guldmedalje!

Budget for VM i Perth, Australien:
Transport: 25.000 kr.
Logi: 10.000 kr.
Kost: 7.500 kr.
Startgebyr: 2.500 kr.
Nye sejl: 15.000 kr.
I alt: 60.000 kr.

Følg og støt os og bliv en del af en OL satsning.

Klik her og støt: www.booomerang.dk/projects/team-bay-thorsell-2/

Sejlerhilsner

Team Bay & Thorsell
Jonathan Bay og Christopher Thorsell

content-loader
content-loader
content-loader