Gå til hoved-indhold
Byger og skiftende vind giver sejlere i Kiel udfordringer. Foto: kielerwoche.deKapsejlads
Byger og skiftende vind giver sejlere i Kiel udfordringer. Foto: kielerwoche.de

Det kører for 49erne i Kiel

Med Peter Krüger og Nicolai Thorsell på andenpladsen et point fra den førende, og Allan Nørregaard og Peter Lang som nummer tre har de danske 49ere sat sig grundigt på Kielerugen.

Af katrine bertelsen |

De danske 49ere har tradition for at markere sig helt fremme i Kielerugen og 2011-versionen af det tyske regatta kommer ikke til at blive nogen undtagelse.

I søndagens fire sejladser rykkede de to danske landsholdsbåde med henholdsvis Peter Krüger/ Nicolai Thorsell og Allan Nørregaard/ Peter Lang nemlig frem på resultatlisten, således at de nu indtager anden- og tredjepladsen.

For Nørregaard og Lang blev bragte søndagens anstrengelser endnu en sejr til den, de havde i forvejen. Placeringerne 3, 7 og 8 gør, at de har fire point op til andenpladsen. 

Krüger og Thorsell kan endnu ikke prale af at have vundet nogen sejladser. Til gengæld fører de deres mantra om stabilitet helt ud i livet med serien 3-4-4-4-2-2-6, og det gør dem lige nu til den næstbedste båd i stævnet bare et enkelt point efter briterne Sam og Will Phillips.

Følg dagens sejladser fra Kiel her

Kilde: Sejlsport.dk

content-loader
content-loader
content-loader