Gå til hoved-indhold
Jubilæumssejladsen Ladies Cup sejles d. 8. maj med start og mål i Svanemøllebugten. Foto: MewKapsejlads
Jubilæumssejladsen Ladies Cup sejles d. 8. maj med start og mål i Svanemøllebugten. Foto: Mew

Vind Code 1 genakker til Ladies Cup

Så er det ved at være sidste udkald, hvis du vil vinde en spritny genakker. North Sails udlover en gennakker Code 1 i lodtrækning blandt de både, der er tilmeldt sejladsen senest 1. maj.

Af katrine bertelsen |

Hovedsponsor North Sails sætter en Code 1 genakker på højkant i lodtrækning blandt alle, som tilmelder sig senest 1. maj til Ladies Cup distancesejladsen i Øresund, som er for alle bådtyper og klasser.

Genakkeren kan vindes af alle, der udover at have tilmeldt sig til inden 1. maj kl. 20.00, fuldfører sejladsen, og som ikke er diskvalificeret.

Not ladies only

Kvindelig Sejlklub arrangerer den 8. maj Ladies Cup - der IKKE er en damesejlads – for 40. gang med start og mål i Svanemøllebugten. Der sejles 10-20 sømil og der sluttes af med præmieuddeling i klubhuset med jazz og moleøl. Der er mange gode sponsorer af løbspræmier.

Ledige havnepladser

For sejlere, der kommer længere væk fra, sørger KvS'erne for  havneplads. De kan også hjælpe, hvis skipper mangler en gast - eller  omvendt.

For at være med i lodtrækningen om den flotte sejlpræmie skal tilmeldingen mailes til Kvindelig Sejlklub senest søndag den 1. maj, og stævnegebyret skal være indsat senest mandag d. 2. maj.

Du kan godt melde dig til senere, men så er du ikke med i lodtrækningen om en Code 1 genakker.

Se mere om stævnet og tilmeld dig på: www.kvindelig-sejlklub.dk

content-loader
content-loader
content-loader