Gå til hoved-indhold
Carbon3 sejlede rundt om Sjælland på 14 timer og 50 minutter. Det gav positiv reklame for dansk sejlsport i medierne. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Carbon3 sejlede rundt om Sjælland på 14 timer og 50 minutter. Det gav positiv reklame for dansk sejlsport i medierne. Foto: Troels Lykke

Sølvspiler-rekord fejres 2. december - du er inviteret

Læserne på minbaad.dk inviteres, når Carbon3 fejrer BådNyts Sølvspiler-redkord. I dag fredag 2. december kan man i Faaborg se trimaranen og der er musik, foredrag og snacks. Se program.

Af Troels Lykke |

Jonas Pedersen fra Carbon3 inviterer hermed minbaad.dks læsere til Faaborg:

For alle omkring Carbon3 har 2011 været en fantastisk oplevelse. Vi har sammen oplevet en båd som, til fulde, har levet op til vores alles forhåbninger og et hold, som godt hjulpet af dygtige sejlere, har oplevet en stejl læringskurve når det kommer til at udnytte Carbon3's muligheder.

Sæsonen igennem har Carbon3 givet os mange succeser, med blandt andet sejre i Kieler Woche og senest en super sejlads og ny rekord i Danmarks mest prestigefulde rekordsejlads, Sølvspileren.

Vi er helt sikker på at Carbon3 i 2012 vil give os alle sammen endnu flere gode oplevelser, men vi synes resultaterne opnået allerede i år virkeligt er værd at fejre. Det håber vi I vil være med til, og vi håber derfor at se jer til en festlig eftermiddag i Faaborg Fredag d.2/12 2011.

Program for fredag 2. december 2011

Klokken 14.00 - Dørene til Hal 3 hos Tuco Marine Group ApS i Faaborg åbnes. I hallen vil Carbon3 være udstillet og en række af vores sponsorer udstiller nyheder og udstyr. - Vi byder på lidt snacks og drikkevarer.

Klokken 14.30 - Live Bandet, Ugl og Fulg går på scenen

Klokken 15:00 - Velkomst ved Morten Brandt - Baadnyt 

Klokken 15.05 - Velkomst ved formand for Dansk Sejlunion, Hans Natorp

Klokken 15:10 - Sølvspilerens historie ved Morten Brandt 

Klokken 15.20 - Borgmester Hans Jørgensen, Faaborg Midtfyn Kommune 

Klokken 15.25 - Bo Bundgaard, formand for Faaborg sejlklub

Klokken 15.30 - Overrækkelse af Sølvspileren, Morten Brandt/Erik Filsø

Klokken 15:35 - Tidligere Sølvspiler rekordindehaver, Sten Beckett, Faaborg

Klokken 15:40 - OL-Guldvinder og Carbon3 Skipper, Jesper Bank, fortæller om sin personlige interesse i Carbon3 projektet og om Elvstrøm sails tilknytning til projektet

Klokken 15:45 - Overrækkelse af Kieler Woche Offshore pokalen, ved Ecki von der Mosel, Head of Offshore Racing and Kieler Woche. Pokalen overrækkes til teamet der sejlede Kieler Woche: Jesper Bank/William Friis-Møller, Jakob Groth, Jonas Pedersen, Søren Gitz-Johansen og Frank Kierkegaard

Klokken 15:50 - Live musik med Ugl og Fugl til klokken 17.20

Klokken 18:00 - Slut på eftermiddagens program

Vi håber at I har lyst til at være med til at gøre denne dag til endnu et højdepunkt i året.

Vi vil af hensyn til planlægningen være rigtigt glade for at høre fra jer hvor mange netop I kommer, gerne på email jonas@carbon3.dk.

content-loader
content-loader
content-loader