Gå til hoved-indhold
Fredag er der Dolly Parton musik, amerikanerbiler, cowboy bukser og T-bone steaks på programmet, lørdag findes slipset frem.Kapsejlads
Fredag er der Dolly Parton musik, amerikanerbiler, cowboy bukser og T-bone steaks på programmet, lørdag findes slipset frem.

DM for Drager i Hornbæk med klassiske biler

Hornbæk og Dansk Drageklub har sat handling bag intentionerne om en fornyelse ved et DM i august. Kronprinsen forventes at sejle med.

Af Troels Lykke |

Kender du en som har en Drage, så er det vist tiden at finde den frem nu! Danmarks mest spændende DM for sejlere, bilentusiaster og publikum finder sted den 12.-14 august i Hornbæk.

Under ledelse af William Leedgaard har Hornbæk Bådeklub fundet manualen frem fra det store succesfulde Drage VM i 2002, og sammen med Drageklubben tilføjet en del nye og spændende elementer.

Allerede på nuværende tidspunkt er der tilsagn fra 50 hjælpere til at gennemføre stævnet.

-Vores mål er at arrangere det bedste Drage DM i mands minde, sagde Leedgaard under det første møde i Drage-HBK fællesudvalget. Det er det alle arbejder på nu.

- De nu fremskredne forberedelser vil skabe en uforglemmelig week-end –Hornbæk Bådeklub vil virkeligt slå et slag i bolledejen, siger Philipp Skafte-Holm fra Drageklubben.

Udover de ca. 40 både der forventes at deltage har Klubben inviteret 40 bilentusiaster med hjerte for de klassiske biler.

Dragesejlere, hjælpere og bilentusiaster vil blive samlet så der efter sejladserne bliver mulighed for at prøve de skønne køretøjer og de skønne Drager.

Lidt om biler

Bådene er fra 50´erne og frem, ligesom bilerne, og vi kommer til at se Buick fra før verden gik af lave, Ferrari så det gør ondt i maven, Morgan så man kan mærke en knappenål på vejbanen, Bentley så man føler sig hensat til et sydengelsk gods.

Aston Martin som vi kender den fra filmen plus et par overraskelser mere er der nok i posen.

Både, biler og musik vil blive synkroniseret. Fredag er der Dolly Parton musik, amerikanerbiler, cowboy bukser og T-bone steaks på programmet. Det fortæller Skafte-Holm.

Lørdag tager vi slipset på og sætter en hummer til livs, mens vi ser modeshow fra Ilse Jakobsen med efterfølgende svingom til et live band der kan få folk op af stolene.

Kronprinsen måske med

Blandt deltagerne i stævnet kommer vi nok til at se mange svenskere da SM er ugen før i Båstad.

Der er begrundet håb om at Kronprins Frederik kommer og måske vi også får Prinsgemalen at se selvom han har bebudet at han nedtrapper sin sejladsaktivitet med White Lady.

Hornbæk er som desinet til Drage-klassen. 

www.dragonclass.dk

content-loader
content-loader
content-loader