Gå til hoved-indhold
Morten Ulrikkeholm fra Kerteminde vandt VM i år i Aarhus. Foto: Mick Anderson / SailingpixUdstyr
Morten Ulrikkeholm fra Kerteminde vandt VM i år i Aarhus med en rød krone i sejlet. Foto: Mick Anderson / Sailingpix

Se produktion af Epex

Morten Ulrikkeholm og Michael Hestbæk vandt VM i X-35 med Epex-sejl. Se hvordan laminat-sejlet produceres hos Elvstrøm Sails i Aabenraa 8. oktober.

 

Af Troels Lykke |

I august sejlede Morten Ulrikkeholm sig til et verdensmesterskab i den prestigefyldte X 35-klasse med et sæt EPEX-sejl. 

VM-bronzemedaljerne blev også sejlet hjem med EPEX af X-Yachts Torsten Bastiansen, der i øvrigt har sat sin X-35er til salg.

Nu kan alle ved selvsyn se, hvordan sejlet bliver lavet, når Elvstrøm Sails holder åbent hus lørdag den 8. oktober mellem klokken 10 og 15.

Let og stærkt

Et EPEX-sejl vejer ikke nær så meget som et tilsvarende sejl i en anden dug, det er stærkt og ekstremt stræk- og formstabilt.

Det betyder, at man som tursejler oplever, at båden krænger mindre og, at der ikke er tilsvarende behov for at slække ud på sejlene, hvilket giver en langt mere rolig og stabil sejlads.

EPEX-sejl er dog også noget dyrere end et almindeligt sejl med dacrondug.

Europas største sejlloft, Elvstrøm Sails, adskiller sig fra andre sejllofter ved at have alle kompetencer samlet på et sted,fortæller Elvstrøm Sails til pressen.

Så uanset om en henvendelse drejer sig om design, økonomi, forsendelse, salg, udvikling eller produktion er der aldrig langt til rette medarbejder. På den måde garanteres man som kunde hos Elvstrøm Sails altid en personlig service og hurtig levering, fortæller Elvstrøm Sails.

Vinteropbevaring 

Som noget nyt tilbyder Elvstrøm Sails nu vinteropbevaring af kundernes sejl. Dette og meget mere vil der være yderligere informationer om på selve dagen, ligesom der også vil være mulighed for at købe sejl til reducerede og attraktive priser.

Elvstrøm Sails ligger lige ved motorvejens afkørsel 70, så sejlloftet er let at finde på adressen: Elvstrøm Sails A/S, Paul Elvstrøms Vej 4, 6200 Aabenraa.

www.elvstromsails.dk

content-loader
content-loader
content-loader