Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Minbaad.dk har været hos Boatclub, der har en 3 års søsætnings strategi, med en kapacitet på 70-80 lystbåde i 2013/2014.

Boatclub lystbådeværft vil sætte flere både i søen

Boatclub runder på søndag 1 års drift. Lystbådeværftet i Kolding har haft en fornuftig start med 25 både til opbevaring og nye anlægsinvesteringer.

Af Troels Lykke |

Firmaet har haft en fornuftig start med 25 både til opbevaring over vinteren. Ud over det har Boatclub foretaget en ombygning af en af bådene fra Sirius på Grønland.

"Vi kan generelt ikke klage over kundetilstrømningen, og vores medlemsskab Boatcare som henvender sig til bådejere, er allerede populær blandt kunderne," siger Tommy Bloch-Larsen, daglig leder og medejer af det nye spændende lystbådsværft i Kolding.

Plads til forbedringer

Dog er der selvfølgelig altid plads til forbedringer, og erfaringerne som er gjort første år, har medført ændrede procedure og processor, således at kunder vil mærke forbedringer kontinuerligt igennem denne opstartsface. Fortæller firmaet i en pressemeddelelse.

Boatclub, som netop i den kommende weekend har haft 1 års drift, har allerede 3 fuldtidsansatte på værftet, og 2 deltidsansatte. 

"Nu er alle Boatcare bådene kommet i vandet, og nu ser vi frem til at tage imod alle værft opgaver de næste par måneder." siger Tommy, "endvidere skal tiden bruges på at få etableret yderligere 1500 m2 hal til opbevaring af de mange både i den kommende 2012/2013 sæson."

Nye anlægsinvesteringer

Boatclub har i det første drifts år foretaget mange anlægsinvesteringer, og vil fortsætte med at gøre det i 2012. Alle er nødvendige for at gøre Boatclub til et effektivt moderne lystbådsværft. 

”Vi skal hele tiden være foran, så vores kunder mærker en professionel service, og kommer igen år efter år”, siger Michael Birk Petersen, som er medejer af Boatclub. 

”Vi vil i løbet af det kommende år, også arbejde på at gøre samarbejdet med vores søsterfirma ”Carclub” stærkere, således at de to brands tilsammen kan stå stærkere.” 

Vinsmagning

Af kommende arrangementer, kan nævnes en vinsmagnings aften, krydret med et indlæg fra Sirius patruljen. Dette arrangement, bliver afholdt for kunder og forretningsforbindelser i samarbejde med Den Jyske Sparekasse. 

Boatclub har en 3 års søsætnings strategi, hvor planen er en kapacitet på 70-80 lystbåde i 2013/2014 sæsonen, alle i størrelsen fra 24-50 fod. 

"Vi forventer at skulle beskæftige 5 fuldtidsmand på værftet når vi har nået vores kapacitetsmål. Stordrift skal gerne give kunderne fordelen af godt kvalitetsarbejde, faste serviceomkostninger på deres både, samt konkurrencedygtige priser," siger bådebygger Tommy Bloch-Larsen.

content-loader
content-loader
content-loader