Gå til hoved-indhold
Med et komplet håndteringsudstyr, kan Boatclub håndtere både op til 50 fod. Her ses en Bavaria 46 på vej ind i vaskehallen efter optagning.Kort Nyt
Med et komplet håndteringsudstyr, kan Boatclub håndtere både op til 50 fod. Her ses en Bavaria 46 på vej ind i vaskehallen efter optagning.

Boatclub fik lynhurtigt fyldt hal op i Kolding

Minbaad.dk tog til Kolding og oplevede udsolgte bådpladser i en hal på 1800 kvm i det nystartede Boatclub. En Molich 10-meter var netop sat i stand af bådebygger Tommy Bloch-Larsen.

Af Troels Lykke |

En Molich 10 meter ser flot ud igen efter den er fikset. I forhallen er en Hallberg Rassy 372, som står skinnende ren, efter firmaet i Kolding har fikset den.

- Boatclub A/S som har lavet et helt nyt koncept må allerede efter det første halve år så småt se sig om efter flere kvm. Hvis det fortsætter med tilgangen til opbevaring af lystbåde i vinterkulden som direkte er afledt af det nye koncept i Kolding er der ikke plads til flere både indendørs, men vi har en del plads udendørs endnu, siger 31-årige energiske Tommy Bloch-Larsen, daglig leder af Boatclub A/S.

Han er uddannet som bådbygger hos Danish Yacht i Skagen og udtalen er nordjydsk og hurtig.

BoatClubs grundlæggende tankegang er, at lave et klubmiljø omkring din båd, som tager sig af det hele, siger Tommy Bloch-Larsen.

Pasning og pleje

Firmaet har pasning og pleje, service og motorservice, alt i reparationer og andet værftsarbejde.

Hovedsageligt på lystbåde, men firmaet leverer også arbejde til søværnet. Boatclub er på hjemmebane hvad enten det drejer sig om træ, glasfiber eller gelcoat, stort som småt.

Tommy Bloch-Larsen har hele sit liv været beskæftiget med både, tidligere som selvstændig bådebygger og er meget begejstret for det nye koncept.

- Ind i mellem har jeg måttet tage en ”morfar” i en af vore egne både, inden jeg har været på havnen og hente den næste båd op af vandet. Nu er jeg klar til, sammen med mine medarbejdere at lave værftsarbejde i vinterperioden. Det glæder jeg mig til – især finishen er noget af det jeg lægger vægt på, siger han.

Service af båden

Bådejere som nu er fri for at knokle det halve af foråret og blot kan tage i havnen for at hente båden til foråret er blevet også begejstret for det nye koncept.

»Det er simpelthen en drøm for Boatclub. Med de både, der allerede er meldt til vores Boatcare bliver der nærmest ingen plads til at opbevare flere indendørs på vores små 1800 kvm. Selvfølgelig har vi plads udendørs men allerede nu må vi snart melde udsolgt for de helt store både. Lidt overraskende har vores introduktionstilbud fået mange store både til at melde sig til Boatcare. Helt op til 50 fod.

Mange af bådene repræsenterer de største og flotteste både på markedet.

- Vi overvejer meget at invitere til ”Open” værft, så folk kan se hvordan et moderne bådværft arbejder og samtidig fornemme hvad der ligger bag et Boatcare-medlemskab i Boatclub, siger Tommy Bloch-Larsen.

Se mere: www.boatclub.dk

content-loader
content-loader
content-loader