Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Allan Nørregaard og Peter Lang kan stadig nå en medale. Foto: Troels Lykke

Positivt nyt med dansk 49er, matchrace og Star

De tre hold tog sig sammen i dag. 49erne sejlede en 5. og 7. plads hjem og Team Meldgaard vandt over portugal og er på 9. plads. Starbåden tog 3. plads. Opdateret 20.55.

Af Troels Lykke, weymouth |

Det blev ikke en dødsyg torsdag som det var i går, da 49erne Nørregaard og Lang sejlede langt under standard.

- Dagen er godkendt. Vi ville gerne have haft to top-5, men vi mister lige et par både på det sidste opkryds. Men alt i alt en helt fin dag, vi er godt tilfredse," fortalte Peter Lang i dag til sejlsport.dk.

"I går havde vi to dyre fejl, det havde vi ikke i dag - og så kommer de gode resultater af sig selv."

"Feltet er super tæt, og indtil videre er det godt nok at ligge omkring top-fem i de enkelte sejladser - men vi vil selvfølgelig gerne højere op," sagde Peter Lang.  Se 49er- resultater

Matchracekvinder vandt i dag og tabte

Team Meldgaard, bestående af Lotte Meldgaard, Tina Gramkov og Susanne Boidin, viste i dag, at de er kommet til OL for at vinde sejladser og det gjorde de over et portugisisk hold. De tabte desværre til et andet hold også.

De mangler nu en sejladser og har stadig chancen for at gå videre i OL, hvis de vinder den næste og Holland vinder deres. Dermed er der en tie, hvor tre både har fire sejre.

Starbåd kan nå top 10

Medaljer bliver det ikke til Starbåds-sejlerne Michael Hestbæk og Claus Olesen, men de beviste i dag, at de kan være med i toppen med et OL, da de sejlede en 6. og en 3. plads hjem.

De er nu på en 10. plads og kan akkurat være med i medal race, hvor der scores doble point.

Ian Percy og Andrew Simpson fra England har næsten vundet guld, i hvert fald har de et stort pointforspring, viser resultatlisten.

Hestbæk og Olesen fra i dag, hvor de lavede gode starter. Foto: Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader