Gå til hoved-indhold
Brandsø Rundt 2011. Foto: Sebastian BakKapsejlads
Brandsø Rundt 2011. Foto: Sebastian Bak

Palby Brandsø Rundt 2012 - Nyt tiltag for mindre klasser

Middelfart Sejlklub har indgået et samarbejde med Palby Marine og Gill, om at lave en Cup for de lidt oversete bådklasser.

Af katrine bertelsen |

Middelfart sejlklub har i samarbejde med Palby Marine og Gill skabt et nyt og spændende tiltag for sejlerne. Palby Brandsø Rundt og Palby Gill Cup.

Palby Brandsø Rundt

Middelfart sejlklub står foran afviklingen af den 49. Brandsø Rundt. Kapsejladsen afvikles den første weekend i september, den skydes igang lørdag den 1. september kl 10 med Palby Marine som ny hovedsponsor. Et samarbejde som Middelfart Sejlklub ser meget frem til.

Palby Marine vil være på havnen med deres store trailer under afviklingen af kapsejladsen. Her vil man kunne købe Gill sejlertøj samt diverse tilbehør.

Palby Gill Cup

Samarbejdet med Palby Marine og Gill har skabt Palby Gill Cup. Cuppen er en udvidelse af Palby Brandsø Rundt, hvor man udnytter to lokale sejladser til at skabe et tilbud til alle bådklasser.

Om lørdagen sejles der distancesejlads, i form af Palby Brandsø Rundt, ca 25 sømil og om søndagen afvikles der to sejladser på op/ned baner i Skærbæk’s Fjord Race.

Sammensætningen af de to arrangementer danner rammen for Palby Gill Cup. Et “minimesterskab” der giver de klasser, der ikke selv har et mesterskab, mulighed for at mødes og prøve kræfter med hinanden i både distance- og banesejlads over en enkelt weekend.

Samarbejde med Skærbæk

Skærbæk Bådeklubs Fjord Race er et ideelt samarbejde, da sejladsen ligger dagen efter Palby Brandsø Rundt. Deltagere der overnatter i Middelfart vil om søndagen kun skulle sejle ca 3.5 sømil til Skærbæk for at deltage.

Først og fremmest er Palby Brandsø Rundt kapsejlads, men det er i høj grad også fællesskab og hygge. Lørdag morgen er der morgenmad, delvist sponsoreret af brød-om-bord.dk, og om aftenen er der mulighed for sejlermiddag i klubhuset.

For udenbys både er der gratis bådplads i Middelfart marina fra fredag til søndag. Der er altså god mulighed for, at mødes med gamle venner og konkurrenter i en af årets sidste store kapsejladser, både på vandet og i land.

Ligesom de sidste par år er der to baner. En bane for både der deltager med målerbrev og en mindre “familie bane” til dem, som normalt ikke deltager i kapsejlads og derfor ikke har målerbrev.

Sejladsen er åben for alle køl- og flerskrogsbåde.

Der er intet krav om, at man skal deltage i begge sejladser. Men for at være med i cuppen og komme i betragtning til at vinde præmier, skal man deltage i begge sejladser.

Cuppen bliver en realitet  når der er minimum 5 både af samme type tilmeldt begge sejladser.

Mere information, indbydelse, tilmelding mm. her.

 

content-loader
content-loader
content-loader