Gå til hoved-indhold
Fra venstre mod højre er det: Søren Tønder, Søren Secher, Nicolai Sehested, Thomas Hedegaard og Jesper Blom.Kapsejlads
Fra venstre mod højre er det: Søren Tønder, Søren Secher, Nicolai Sehested, Thomas Hedegaard og Jesper Blom.

Nicolai Sehested og co. tog andenplads i New York

Nicolai Sehesteds TRE-FOR Match Racing team deltager nu i den nordamerikanske matchrace serie Grand Slam Tour, der består af fire grade 2 stævner på fire uger.

 

Af Troels Lykke |

Inden turens sidste og afgørende stævne ligger det unge hold på en andenplads men førstepladsen er inden for rækkevidde.

Til turens første tre stævner er det blevet til to andenpladser, hvilket giver gode point til både verdensranglisten og til den overordnede stilling på Grand Slam Touren i USA.

Derfor er TRE-FOR Match Racing nu også rykket op på en 19. plads på verdensranglisten som det andet bedste danske hold kun overgået af Mads Ebler.

På Grand Slam Touren ligger TRE-FOR Match Racing nummer 2 med 195 point – blot 15 point efter det førende hold. Derfor er alt åbent inden det sidste stævne, som afvikles i Oakcliff Sailing Center nær New York.

”Vi har været godt sejlende på turen indtil videre og ser derfor frem til det afgørende stævne i Oakcliff. Stævnet sejles i de 40 fods store Swedish Match 40’er, som vi føler os rigtig godt hjemme i. Så vi kan næsten ikke vente med at komme på vandet igen,” udtaler skipper Nicolai Sehested.

Fik andenplads til historisk stævne i New York

Holdets seneste andenplads på Grand Slam Tour’en var til Knickerbocker Cup, som blev sejlet i Manhasset Bay på Long Island fra den 30. august - 2. september.

Stævnet har historisk stjernestøv, da det tidligere er blevet vundet af verdensnavne som Peter Gilmour og Ed Baird. Det var derfor helt specielt med en topplacering til dette stævne.

”Knickerbocker Cup er blevet afholdt i 30 år, og er derfor et af de ældre stævner på match race scenen. Vi er derfor glade for, at have leveret et topresultat til dette stævne. Vi vandt faktisk den indledende Round Robin, men blev besejret af newzealandske William Tiller i finalen,” siger Nicolai Sehested.

Om Grand Slam Tour’en
- Grand Slam Tour’en består af fire grade 2 stævner på fire uger.
- Stævnerne afholdes i Chicago, Detroit og to stævne på Long Island ved New York
- Vinderen af turen får en invitation til Congressionals Cup 2013 i Californien.
- Det er tredje gang, at TRE-FOR Match Racing deltager på turen. Sidste år løb holdet med den samlede andenplads.

Her ses holdet tidligere i Chicago.

content-loader
content-loader
content-loader