Gå til hoved-indhold
BB 10-meter i Roskilde. Foto: Søren Svarre, sejlfoto.dkTur
BB 10-meter i Roskilde. Foto: Søren Svarre, sejlfoto.dk

Tursejler-job: Endnu en ledig stilling i Brøndby

Din opgave bliver at synliggøre og markedsføre Dansk Sejlunions eksisterende tilbud til tursejlere, fortæller Steen Wintlew, vice-generaldirektør i Dansk Sejlunion.

Af Troels Lykke |

Desuden skal du undersøge og tilrettelægge tiltag, der kan skabe værdi for medlemmerne. Det skriver sejlsport.dk.

Du kommer også til at stå for at Indgå attraktive nye aftaler med leverandører om levering af services og herunder at vurdere muligheden for en kommercialisering af tilbud til klubber og medlemmer.

Det bliver også din opgave at markedsføre området effektivt, så Dansk Sejlunions medlemmer og klubber er bevidste om tilbud og services, som kan skabe værdi af deres medlemskab.

Du bliver en del af Dansk Sejlunions sejladsafdeling og kollega til et velfungerende team af konsulenter. I det daglige refererer du til Sejladschefen.

Vi søger en medarbejder, som:

  • Har stor erfaring med og indsigt i tursejlads, tursejlere og gruppens behov for støtte og service.
  • Har kommerciel baggrund eller erfaring
  • Kan kommunikere klart og tydeligt til medlemmer og interessenter, både i skrift og tale.
  • Mestrer moderne kommunikationskanaler på et højt niveau.
  • Har en sund forretningsmæssig indstilling, så Dansk Sejlunions position udnyttes optimalt.
  • Har et godt drive, gode samarbejdsevner og et ønske om at levere kvalitet til medlemmerne.

Dansk Sejlunion – Tursejlads servicerer den største gruppe af medlemmer i Dansk Sejlunion. Strategien for Dansk Sejlunion – Tursejlads er netop ved at blive færdiggjort, og forventes godkendt i foråret. Du har derfor stor mulighed for at være med til at præge den indholdsmæssige udformning af strategien.

Stillingen er en fuldtidsstilling. Som ansat i en organisation for frivillige er der perioder med større arbejdspres end andre. Ofte vil møder og arrangementer ligger på tidspunkter udenfor normal arbejdstid, ligesom en del foregår weekenderne.

Medarbejderens primære arbejdsplads er i Idrættens Hus, Brøndby, men må forvente en del rejseaktivitet i forbindelse med klubbesøg, afvikling af kurser og lignende. Det forventes at ansøgeren har egen bil.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Sejladschef Steen Wintlev-Jensen, swj@sejlsport.dk eller 43 26 21 80.

Ansøgning sendes til Steen Wintlev, Idrættens hus, 2605 Brøndby eller på mail: swj@sejlsport.dk senest den 23. februar 2012

content-loader
content-loader
content-loader